Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Myggmedel & myggnät

    Myggor, fästingar, bromsar och knott – vi har nog alla varit med om att de förstört en och annan tältnatt eller middag utomhus. För att kunna njuta av fisket, vandringen, jakten eller resan behöver du vara förberedd på att det kan finnas mygg och andra insekter. Se till att vara väl förberedd och ta med dig allt du behöver för att lämnas ifred från insekter.

    Myggmedel & myggnät för friluftsliv

    Myggen i de svenska skogarna kan vara många och otroligt störande, kanske även farliga för den som är känslig eller allergisk. Om du reser till ett land med myggburna sjukdomar som till exempel malaria är det livsviktigt att skydda sig. En mygghatt är en bra början, den skyddar också mot besvärliga flugor. Heltäckande kläder är ett bra skydd mot mygg och bromsar, men fungerar sämre mot fästingar. Om du gillar att sova i hängmatta & hammock finns det modeller med inbyggt myggnät eller myggnät att köpa till. För den som kanske ska backpacka och sova på hostel i exotiska klimat rekommenderas att köpa ett myggnät som man hänger likt en sänghimmel över sängen så att du inte blir myggbiten under natten. Se till att ha med dig myggmedel från Sverige så att du med säkerhet vet att du har ett när du kommer fram.

    Myggmedel för barn

    Många av de myggmedel som finns på marknaden innehåller ämnen som inte ska användas på barn, till exempel den klassiska djungeloljan som innehåller DEET. Det bästa myggmedlet för barn är Sjö & Havs mygg & fästingsprej och Sjö & Havs roll-on. De skyddar inte bara mot myggor utan också mot knott, fästing, broms och älgfluga – dessutom är de biologiskt nedbrytbara vilket är snällt mot naturen. 30% av innehållet i Sjö & Havs mygg- och fästing roll-on består av ekologisk citroneukalyptus. På barn under tre år bör man undvika myggmedel helt eller använda sig av något av alla naturliga myggmedel som finns, i kombination med täckande kläder och myggnät.

    Läs mer
    Filter
    15 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress