Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (136)
    Hållbarhetsmärkningar
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet
    Gore-Tex

    Väskor

    Med rätt väska med dig på äventyret blir det lättare att bära med dig det du behöver och att hålla ordning på grejerna så att du snabbt och lätt kan ta fram det du behöver. Hos oss hittar du ett brett, men väl utvalt, sortiment av väskor för olika tillfällen. Här finns väskor för friluftsliv som vandring, jakt, fiske, skidor och skridskoåkning. Här finns också resväskor för resa, skolväskor, väskor för pendling, weekendväskor och mycket mer. Alla väskor i vårt sortiment har det gemensamt att de är utvalda för att de har smarta, genomtänkta funktioner och håller hög kvalitet.

    Väskor hos Naturkompaniet för vardag, friluftsliv & resa

    Hos oss hittar du massor av olika väskor och tillbehör så att du ska hitta precis den väska som är rätt för dig. Här hittar du bland annat:

    • Midjeväskor. Håll koll på dina värdesaker samtidigt som du har händerna fria. Med en midjeväska har du allt samlat på ett ställe. Många midjeväskor kan även bäras över axeln om man föredrar det.
    • Axelväskor. Det är skönt att bära sina saker över axeln. Då har du dem lätt tillgängliga och full kontroll. Många av våra axelväskor, till exempel Kånken Totepack, går även att bära på ryggen.
    • Cykelväskor. Vind- och vattentäta cykelväskor som går att fästa på cykeln och gör det lätt att få med sig både småprylar och större packning.
    • Duffelväskor. Få väskor är så praktiska och mångsidiga som duffelväskan. Den är slittålig, lätt och går att knöla in i de flesta bagageutrymmen tack vare att den är mjuk och formbar. Många duffelväskor är vädertåliga och skyddar innehållet mot regn. Flera av dem går både att bära i händerna och på ryggen. Den perfekta väskan på helgäventyret, till utrustningen, till gymmet och mycket mer.
    • Påsar och fodral. Genom att packa din väska på ett smart sätt får du bättre översikt i packningen. Dessutom skyddar du dina tillhörigheter på ett bra sätt. Här hittar du massor av tillbehör som till exempel pennfodral, packpåsar, små fodral, plånböcker och necessärer.
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (136)
    Hållbarhetsmärkningar
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet
    Gore-Tex

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress