Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (13)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Midjeväskor

    Med en midjeväska får du med dig det viktigaste på ett smidigt sätt. I vårt sortiment finns modeller som passar både dam och herr från kända märken som FjällrävenPatagonia m.fl. En liten midjeväska rymmer endast det viktigaste som mobiltelefon, plånbok och nycklar, medan en större har plats för allt du behöver under en dagstur på vandringsleden.

    Midjeväska för äventyr & vardag

    Midjeväska, magväska, bum bag – denna klassiker har lika många namn som användningsområden. Vi har midjeväskor i olika färger och storlekar som gör att du kan matcha den med såväl friluftskläder och träningskläder som vardagskläder. Det gör den användbar under såväl vandring, promenad, längdskidåkning och stadsrundan.

    Säker förvaring med midjeväska

    Midjeväskan är ett säkert sätt att förvara dina värdesaker eftersom den är placerad framför kroppen och du på så sätt kan ha bra översikt över den jämfört med en ryggsäck – perfekt under resa eller på platser där det vistas mycket människor.

    De flesta midjeväskor vi har i sortimentet är utrustade med olika fack så du kan hålla ordning på dina saker. Vissa midjeväskor har även remmar utanpå där du kan sätta fast en vindjacka, skaljacka eller tröja för att vara beredd på väderomslag under dagen.

    Midjeväska ger fria händer

    En midjeväska ger dig fria händer, till skillnad mot en axelväska behöver du inte hålla några remmar på plats. Perfekt om du exempelvis vill gå med vandringsstavar, har en hund, barn eller annan packning att hålla koll på.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (13)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress