Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Elevenate

    Efter mer än 6000 skiddagar och 20 år i Alperna var det helt enkelt en naturlig utveckling för Jimmy Odén och Sara Rönngren att skapa Elevenate. De flyttade från Verbier till Åre och började göra skidkläder på sitt sätt. På kort tid har Elevenate gått från att vara ett litet projekt till ett etablerat varumärke som säljs i över 150 butiker världen över.

    Kläder från Elevenate att bära i bergen

    Företaget har vuxit på många sätt, men passionen och filosofin är fortfarande densamma - "Vi gör kläder som vi vill bära i bergen". Skräddarsydda och anatomiskt formade plagg i de bästa materialen. Skidkläderna designas i Åre och testas i bergen utanför dörren och på alla deras skidresor världen över.

    Elevenates skidkläder

    Som vi konstaterat tillverkar Elevenate skidkläder som får dig att längta efter vintern. Med sina strategiskt placerade förstärkningar, vindtäta paneler och många smarta detaljer är du redo för skidäventyret. Skidkläderna är lätta att bära i slimmade modeller utan onödigheter.

    Förstärkningar som värmer och skyddar finns på precis rätt ställen, punkter som utsätt för mest påfrestningar. Underställ och mellanlager är skräddade efter samma principer vilket ger mycket skön komfort och samtidigt stor rörelsefrihet. Det här är skidkläder framtagna av äkta skidåkare.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress