Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Guideline tar flugfisket väldigt seriöst erbjuder ett komplett sortiment av spön, rullar, flugor, lina och annat för ett mycket spännande flugfiske!

    Om Guidelines flugfiskeutrustning

    Guideline är välkända i hela Skandinavien för att erbjuda ett mycket brett utbud av flugfiskeutrustning som täcker in alla olika fiskesituationer, även fiskekläder och solglasögon. Guideline brinner för flugfiske och man jobbar hårt för att material, design och funktion ska hålla absolut högsta kvalitet.

    Guidelines flugfiskerullar

    Guidelines flugfiske rullar är solida rullar som presterar på högsta nivå även när de utsätts för temperaturförändringar, vatten, fukt och smuts. Trots sin lätta vikt är de konstruerade för de riktigt tuffa fiskefighterna! Guidelines har delat upp sina flugfiskerullar i dessa 4 kategorier beroende på vilken fisk du planerar att fånga: · VOSSO – Vosso har utvecklats under lång tid och är den absolut starkaste flugrullen från Guidelines · Fario LW – Denna flugrulle är specialdesignad för att fånga Öring · Haze V2 – En stark flugrulle som presterar även i de mycket långa kasten · Reelmaster LA – Den här flugrullen fungerar smidigt även i de mest trixiga fiskesituationerna

    Guidelines flugfiskespön

    I över 13 år har man utvecklat och förfinat sina flugspön och Guideline erbjuder idag ett brett sortiment på hela 18 olika modeller av flugfiske spön, varav vissa nästan uppnått ikonisk status.

    Guidelines flugfiskelinor

    Precis som med sin övriga fiskeutrustning erbjuder Guideline en mängd olika linor för alla möjliga olika fiskesituationer. Senast tillkomna bland flugfiskellinorna är Fario DT trout, speciellt framtagen för Öring. Naturkompaniet är en stolt återförsäljare av Guidelines flugfiske utrustning, välkommen!

    Filter
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Finns i Östersundbutiken (6314.15 km)

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress