Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HANDPRESSO

    Handpresso lanserades officiellt vid en utställning i Milano år 2008. Syftet var att tillverka en bärbar espressomaskin i all sin enkelhet så att du som är kaffeälskare skulle kunna njuta av kaffe av högsta kvalitet, oavsett var du än befann dig.

    Handpresso finns idag över hela världen

    Idag distribueras Handpressos produkter till mer än 50 länder runt om i världen och har vunnit ett flertal priser inom sin kategori.

    Bärbar espressomaskin

    Handpressos espressomaskin blev efter sin lansering snabbt en obestridd ledare inom den portabla marknaden av espressomaskiner som med enkelhet tas med på weekend resan, båtutflykten, på outdoor äventyret eller i bilen på roadtrip. Att kunna njuta av en kopp kvalitetskaffe var som helst oavsett om det är inomhus eller utomhus sätter guldkant på resan.

    Gott kaffe på äventyret

    Vi som gillar outdoor och camping uppskattar när saker väger så lite som möjligt och inte tar så mycket plats. Handpressos manuella espressomaskiner är lätta, behöver inga batterier och har en behändigt liten storlek. Efter en lång vandring, bergsbestigning eller långfärdstur är det på sin plats att belöna sig själv och höja upplevelsen med en riktigt välsmakande espresso!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress