/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HANDPRESSO


    Handpresso Wild lanserades officiellt vid en utställning i Milano år 2008. Syftet var att tillverka en bärbar mobil espressomaskin i all sin enkelhet så att du som är kaffeälskare skulle kunna njuta av kaffe av högsta kvalité, oavsett var du än befinner dig. Idag distribueras Handpressos produkter till mer än 50 länder runt om i världen och har vunnit ett flertal priser inom sin kategori. ✓ Lätt att ha med på resa och utflykt ✓ Behändigt liten storlek ✓ Mycket välsmakande kaffe

    Bärbar espressomaskin
    Handpressos espressomaskin blev efter sin lansering snabbt en obestridd ledare inom den portabla marknaden av espressomaskiner som med enkelhet tas med på weekend resan, båtutflykten, på outdoor äventyret eller i bilen på roadtrip. Att kunna njuta av en kopp kvalitetskaffe var som helst oavsett om det är inomhus eller utomhus sätter guldkant på resan.

    Manuella bärbara espressomaskiner
    Vi som gillar outdoor och camping uppskattar när saker väger så lite som möjligt och inte tar så mycket plats. Handpressos manuella espressomaskiner är lätta och behöver inga batterier och har en behändigt liten storlek. Efter en lång vandring, bergsbestigning eller långfärdstur är det på sin plats att belöna sig själv och höja upplevelsen med en riktigt välsmakande espresso!


    Finns i Östersundbutiken (7323.64 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress