Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    ISVIDDA

    Isvidda är ett svenskt företag som är kända för sina högkvalitativa långfärdsskridskor som till exempel mångsidiga Isvidda Trekking. De gör också riktigt bra isdubbar.

    Isvidda Trekking långfärdsskridsko

    Isvidda är nog mest känds för sina smarta skridskor Isvidda Trekking. Det är en långfärdsskridsko med universalbindning för åkning med fast häl. Man kan lätt ställa in längden och det är en perfekt skridsko för nybörjare eller de som åker någon gång ibland. Isvidda Trekking passar till de flesta vinterkängor, vandringskängor och stadiga skor. Det är praktiskt att kunna använda sina favoritkängor om man inte har ett par pjäxor och kanske inte åker så ofta. Bindningens placering i längdled är helt steglös, vilket gör att det går att anpassa skridskorna så de passar dina vinterkängor perfekt. Skridskorna spänns fast med stora spännen som går lätt att hantera även med tjocka handskar. Isvidda Trekking är en stabil skridsko som ger både flexibilitet och kontroll, bra egenskaper för snabb och rolig åkning.

    Isvidda Trekking ger mer till din vintervandring

    Tack vare att Isvidda Trekking är så smidig att ta med sig, lätt att hantera och passar på dina vanliga kängor kan du ge vandringen på vintern en helt ny dimension. Lägg med ett par Isvidda Trekking i packningen och du kan lätt ta dig över en frusen sjö. Var noga med att ta med dig isdubbar och annan säkerhetsutrustning också innan du ger dig ut på isen. Isvidda Trekking har blivit utsedda till bäst i test och vi på Naturkompaniet är glada över att vara återförsäljare av dem.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress