Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Patagonia Fleecetröjor

    Patagonia är välkända för sina fina och sköna fleecetröjor och fleecejackor i både vanlig fleece och pile, även kallat teddyfleece. Med sin snygga design är en fleecetröja från Patagonia inte bara otroligt praktisk utan passar även perfekt både till friluftsliv, en aktiv fritid, till vardags och på jobbet. Det är inte bara produkternas slitstyrka, komfort och design som är speciellt med Patagonia. Med sitt stora miljöengagemang som märks både på produkter i form av återvunna material och under alla delar av tillverkningen är Patagonia en självklar del av vårt sortiment på Naturkompaniet och vi är stolta över att vara återförsäljare. Hos oss hittar du fleecetröjor från Patagonia för herr, dam, junior, barn och baby i många färger och mönster.

    Patagonia fleecetröjor i retro stil

    Patagonias fleecetröja Retro Pile har blivit en riktig klassiker, och Patagonia har fler snygga fleecetröjor i retrostil. Vissa av dem har design som en anorak med en dragkedja som inte går ända ner. Med sitt rymliga sköna snitt, mjuka material och fina utseende som passar till allt är Retro Pile en mångsidig klassiker och ett riktigt bra köp. Kombinera gärna med en t-shirt, Patagonia skjorta eller Patagonia tröja under.

    Patagonia fleecetröjor för friluftsliv

    Att Patagonias fleecetröjor är sköna och praktiska är det ingen tvekan om, och de passar perfekt för den som gillar att vara utomhus. Patagonia utvecklar hela tiden olika tekniker för att kunna erbjuda ett brett sortiment av fleecetröjor som ger olika mycket värme. Kanske har du hör talas om Air fleece, till exempel? Det är ett fleecematerial som andas extra mycket och är tänkt för den som utövar aktiviteter där man blir varm och behöver mer ventilation.

    Patagonia fleecetröjor för baby & barn

    Finns det något mysigare för ett litet barn än att få på sig en varm fleecetröja med huva när det är kyligt ute? Patagonia kan verkligen konsten att göra barnplagg som inte bara är fina för ögat utan också i allra högsta grad funktionella. I fickorna kan barnet värma sina händer eller samla fina ekollon och den hellånga dragkedjan går det lätt att öppna upp om det skulle bli varmt. Vissa av Patagonias fleecetröjor för barn i pile och teddyfleece har söta öron på huvan, en detalj som inte bara är där för att vuxna tycket att barnet blir extra gulligt med öron på. De små öronen på huvan gör det lätt att klä på även det allra envisaste barnet, för vem vill inte vara en fluffig björn?

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress