Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (14)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Patagonia Jackor

    Patagonia är välkända för sin höga kvalitet och tidlösa design med kläder och utrustning som håller länge. Bland deras mest kända produkter syns bland annat Patagonias vinterjackor, Patagonias dunjackor, Patagonias skaljackor, regnjackor och Patagonias friluftsjackor. Hos oss hittar du ett brett sortiment av jackor från Patagonia för både dam, herr, junior, barn och baby.

    Patagonias lätta dunfodrade jackor

    Vi är många som har upptäckt Patagonias tunna, lätta dunjackor som passar perfekt både för vardag och friluftsliv – som mellanlager under en skaljacka eller som en tunnare jacka när det inte är så kallt ute. En tunn dunjacka kan lätt packas ner i ryggsäcken under vandringen för att tas fram om det skulle behövas. Den väger nästan ingenting och dunet tål att packas ihop till mycket liten storlek utan att ta skada. Den minimalistiska designen gör att Patagonias dunjackor även passar bra i staden och på promenaden med hunden.

    Patagonias mångsidiga jackor

    Som tidigare nämnt är Patagonias jackor mångsidiga, mycket tack vare den minimalistiska och genomtänkta designen. Det finns också modeller i Patagonias sortiment som tar det ett steg längre. Till exempel finns Patagonias 3-i-1-jackor (kallas även 2-i-1-jackor) där olika lager kan tas av och kombinerar på olika sätt. Oftast är det en teknisk vattentät och vindtät ytterjacka som skyddar mot varierande väder. Den har fickor att värma händerna i och en huva som går att fälla upp för att skydda huvudet. Till ytterjackan hör en dunjacka utan huva som blir som ett fristående värmande foder, men den kan också bäras utan ytterjackan.

    Hållbara jackor från Patagonia

    Patagonia är inte bara kända för den sköna komforten och snygga designen, det är också ett varumärke som ligger i framkant när det gäller hållbarhet och återvunna material. En jacka från Patagonia håller länge, men se till att ta hand om den så håller den ännu längre. Visste du att det lätt går att laga dunjackan om det skulle råka bli ett hål?

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (14)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress