Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »

    Patagonia Västar

    Patagonia är kända för sin snygga, tidlösa design och sköna snitt. Och det gäller i allra högsta grad Patagonias fodrade västar och Patagonias ofodrade västar, precis som för alla Patagonias kläder. Hos oss hittar du ett brett utbud av dunvästar, fleecevästar och andra sköna västar för både dam, herr, barn och junior från Patagonia.

    Patagonias västar för friluftsliv

    En väst är ett skönt och praktiskt plagg som passar bra både för vardag, friluftsliv och en aktiv fritid. Tack vare att armarna är fria ger västen god rörelsefrihet vilket är extra skönt vid aktiviteter som cykling, segling, fiske etc. Patagonias västar har ofta fickor, vilket är praktiskt när man vill ha värdesaker och andra småsaker nära till hands.

    Patagonias mångsidiga västar

    En väst kan användas både som yttre lager utanpå en tjock tröja och som ett mellanlager under jackan. En väst tar mycket liten plats i packningen, men ger gott om extra värme under pausen på vandringen. Att hålla sig varm om bålen ger värme till hela kroppen. Patagonias dunvästar är otroligt populära och det är inte svårt att förstå varför. Dun värmer mycket men väger otroligt lite. Därför är en dunväst lätt att ta med sig överallt och fungerar bra som extra värme. Den är också skön att använda som kudde i sovsäcken. Patagonias tunna dunvästar och fleecevästar är så diskreta och snygga att de också kan bäras under kostymen eller kavajen, vilket gör att du kan bära dina favoritkläder till jobbet en bra bit in på hösten.

    Några av Patagonias populäraste västar

    • Nano puff vest. En lätt syntetväst som går lätt att packa med sig i ryggsäcken, den går till och med att packa i sin egen ficka. Passar bra som ett tunt mellanlager och värmer förvånansvärt mycket. Har flourkarbonfri DWR-behandling på yttertyg och innertyg, samt två handfickor med dragkedja. Finns i blått och svart.
    • Retro pile vest. En mysig och mångsidig värmande väst i återvunnen polyester. Västen har en bröstficka samt två handfickor för värdesaker.
    • Down sweater vest. En lätt och packbar dunväst fylld med 800 fillpower dun som ger mycket värme till låg vikt. Smutsavvisande ytter- och innertyg av nylon från uppsamlade fiskenät. Fluorkarbonfri impregnering och två handvärmarfickor med dragkedjor.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress