/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Suunto

    SUUNTO

    Klockor med inbyggda mätinstrument

    1936 startades Suunto av Tuomas Vohlonen som länge hade besvärats av felvisningarna av kompasser och de missbedömningar han gjorde utefter dem. Han tog patent på ett nytt, bättre sätt att navigera och vidareutvecklade kompassen till en klocka. I dagsläget tillverkar Suunto klockor och mätinstrument för dykning, träning, alpinism, vandring, skidåkning och segling.

    Handgjorda klockor med hög prestanda & precision

    Suuntos handgjorda premium klockor har blivit testade i de tuffaste miljöerna under de tuffaste förhållandena för att man ska kunna säkerställa deras kvalitet och precision. Det mesta av produktionen sker fortfarande i Suuntos fabrik utanför Helsingfors i Finland och många av produkterna tillverkas för hand. Förutom de inbyggda mätinstrumenten i klockorna har man även utvecklat programvara för att integrera klockan med din dator och kunna få ut mer information samt inspiration från andra atleter och friluftsentusiaster som använder Suuntos klockor och produkter.

    Klockor för sport & fitness

    Suuntos sportklockor har allt från inbyggd GPS till pulsmätare och hjälper dig att hålla koll på och effektivisera din träning. Träningsklockorna är byggda i mycket starka och tåliga material samt är vattentåliga ner till 100 meters djup. Suunto tillverkar klockor för över 80 olika sporter. Hitta din nya favoritklocka hos oss på Naturkompaniet, välkommen!
    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress