Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (32)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Sportklättring & Tradklättring

    Att klättra är inte bara en sport som ger bra träning, det är också väldigt roligt! Klättring är stort i Sverige och det finns många riktigt bra ställen att klättra på. Bland våra inköpare finns flera som brinner extra mycket för klättring och du kan vara säker på att du hittar riktigt bra utrustning hos oss. Oavsett om du är nybörjare som just har anmält dig till en kurs eller om du är en erfaren klättrare har vi utrustningen och klätterkläderna du behöver för både sportklättring och tradklättring.

    Sportklättring & tradklättring - klätterskor

    Att hitta rätt klätterskor är viktigt, oavsett vilken disciplin du utövar. Hos oss hittar du ett brett utbud av riktigt bra klätterskor från bland annat Black Diamond för både herr, dam, junior och barn så att du ska kunna hitta de som passar just dig bäst. Våra klätterskor för barn har, förutom ett riktigt bra grepp och skön ventilation, ett kardborrband som gör det enkelt för barnet att själv ta på och av skorna.

    Sportklättring

    Sportklättring är stort på många ställen i Sverige, och var den allra bästa sportklättringen är vågar vi inte svara på. Några platser som är kända för sin finfina klättring är Höga Kusten, Bohuslän, Gotland, Kullaberg, Göteborg, Västervik, Tjörn och Stockholm – men det finns förstås många fler. Om du vill läsa på mer om din favorit eller upptäcka något nytt så har vi många bra förare & klätterböcker. Där hittar du även böcker om bouldering och tradklättring och får svar på frågor som: Hur gör man smartast en åttaknut? Var hittar jag bästa klättringen för tradklättring?

    Tradklättring

    Traditionell klättring, eller tradklättring som det också kallas, är en sorts klippklättring som oftast utövas i bergssprickor.

    Utrustning för sportklättring & tradklättring

    Hos oss hittar du inte bara kläder och skor för klättring, utan också en hel del utrustning. Här hittar du bland annat:

    • Rep för sportklättring
    • Klätterselar
    • Klätterkrita
    • Klätterhjälmar
    • Crash pads
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (32)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress