Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Shorts barn

    Välj ett par shorts till ditt barn som uppmuntrar till lek och rörelse. I vårt sortiment hittar du gott om shorts för barn – både killar och tjejer – som ger gott om rörelsefrihet. De är också slitstarka och håller för många timmars lek i skogen, på klipporna och i skogen. Shortsen är så snygga och sköna att barnen gärna har på sig dem både i skolan, på träningen och på fritiden. Välj mellan vandringsshorts, badshorts och mjukisshorts från kända märken som Fjällräven och Patagonia.

    Shorts & badshorts för barn

    Under varma sommardagar behövs egentligen bara ett plagg: ett par sköna badshorts att hoppa i på morgonen och leka i hela dagen. Hos oss hittar du snabbtorkande och sköna badshorts från blad annat Patagonia som passar för sport, lek, simning och andra aktiviteter både på stranden och i vattnet.

    Shorts för barn för vandring & friluftsliv

    Ska du vandra med barn i sommar? Så roligt! Att ha med sig barn när man vandrar är roligt och det är mysigt att upptäcka naturen tillsammans. För att barnet ska orka vandra är det viktigt att ta många pauser, då blir vandringen mer njutbar för alla. Det är också viktigt att barnet är klädd på rätt sätt, det är inte skönt att vandra om man fryser eller är för varm. Det måste gå att röra sig och leka ordentligt i kläderna. Genom att köpa ett par riktigt slitstarka shorts med många fickor, till exempel, gör vandringen både behagligare och roligare för ditt barn. I fickorna kan barnet få plats med några små viktiga stenar och andra skatter, eller ta med sig kikare & lupp för att upptäcka ännu mer längs vägen. I de sköna handfickorna kan man, förutom att förvara saker, även värma sina händer. Bland Fjällrävens shorts finns omtyckta friluftsshorts för barn med många fickor. De är tillverkade i Fjällrävens eget slitstarka material G-1000 som både är vind- och vattenavvisande. De har dessutom dubbelt tyg baktill för att inte gå sönder när barnet hasar på klippor och klättrar i träd. Om man vill kan man vaxa kläder i G-1000 så att de blir precis så vattenavvisande som man önskar, det gäller även de shorts som är gjorda i G-1000.

    Läs mer
    Filter
    10 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress