Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (3)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Kängor dam

    Att vara rätt klädd på fötterna är viktigt – ingenting blir roligt om man fryser eller får skavsår. Hos oss hittar du ett stort utbud av sköna, slitstarka, snygga, fotriktiga kängor för alla tillfällen.

    Välj bland det allra bästa av vandringskängor, vinterkängor, jaktkängor, kängor med dubbar, ankelboots, curlingkängor, boots, varmfodrade kängor och mycket mer från märken som Blundstone, Sorel, Crispi, Dolomite, Fjällräven och Hanwag.

    Kängor för dam för vandring & friluftsliv

    Många friluftsaktiviteter som till exempel fjällvandring och jakt kräver kängor som klarar högt slitage och tuffa förhållanden. De ska klara hög påfrestning utifrån i form av stenar, snår och väta och behöver ge bra grepp. De ska också vara stabila så att foten får ordentligt stöd under vandringen. En vattentät känga, kanske i Goretex, är ett bra alternativ när det är växlande väder under vår och höst. För den som jagar finns tysta kängor som låter dig smyga fram, de har ofta högt skaft som skyddar dig mot vassa buskar och annat som dyker upp i terrängen. Hos oss hittar du också välventilerade kängor för vandringar på sommaren eller i varmt klimat.

    Kängor för breda fötter

    Vi är många som har breda fötter och ibland har svårt att hitta sköna kängor. Titta i vårt sortiment efter kängor med bred läst, de är extra breda för att ge gott om plats till både tår och fot. Tänk på att det ska finnas plats för bra vandringsstrumpor också. Ett par kängor i skinn töjer sig lite, men inte mycket. Fråga oss gärna, vi har många tips när det kommer till att välja vandringskänga.

    Varma kängor med broddar

    En känga med grov sula ger ofta ett bra grepp, men det är inte alltid det räcker. När det är isigt och halt ute är det bra med ett par vinterkängor med broddar, en bra livförsäkring för den som är äldre eller av annan anledning känner att det är otäckt att halka. Icebug är experter på halkfria kängor och erbjuder ett brett sortiment av fodrade, varma och sköna kängor med marknadens allra bästa grepp. Ofta har kängorna en dragkedja så att de är lätta att ta på och av. För den som vill kunna variera, eller förstärka halkskyddet ytterligare, finns det lösa broddar att komplettera med.

    Damkängor för vardag

    För oss kommer alltid funktion i första hand, men visst är det roligt med ett par riktigt snygga kängor. Ofta kommer det snygga utseendet automatiskt när funktionen är bra. Visst är svarta, beige, bruna, cognac och grå kängor det vanligaste men du kan också hitta gröna, blå, gula och andra färger hos oss.

    Kängor som håller

    Ta hand om dina kängor så håller de i många säsonger. Hos oss kan du få reda på allt när det kommer till att vårda skor & kängor.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (3)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress