Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vinterkängor dam

    Vår svenska, vädermässigt varierande vinter kräver kängor som kan klara det mesta. Här hittar du ett stort utbud av riktigt bra vinterkängor för dam från varumärken som bland annat Sorel och Keen, som håller dig varm och torr i många vintrar framöver.

    Vinterkängor dam för outdoor & vardag

    Ett par bra vinterkängor ska vara lätta, varma, fotriktiga, stadiga och ha en grov sula som ger bra grepp på snö och is. Många av vinterkängorna i vårt sortiment är även vattentäta eller vattenavvisande, ofta med GORE-TEX®-membran, vilket gör att de kan användas även vid regn och slask. En vinterkänga för vardag får gärna vara smidig och vara lätt att ta av och på, medan helt andra krav ställs på en vinterkänga som ska användas under extrema förhållanden som expeditioner i många minusgrader.

    Vinterkängor dam för breda fötter

    Det är viktigt att dina vinterkängor sitter bra på foten. Många efterfrågar extra breda vinterkängor för breda fötter och här hittar du flera modeller av vinterkängor med bred läst och gott om plats för tårna. Många modeller har också dragkedja och/eller resår för att kängan lätt ska gå att ta av och på.

    Vinterkängor för vandring

    I vårt sortiment hittar du allt från nätta, snygga vinterkängor för vardag till avancerade, tekniska vinterkängor som håller dina fötter varma ner till temperaturer på -30C. Välj gärna ett par vinterkängor med uttagbar sula så att du kan värma och torka den i tältet under natten. Om du ska vandra i passager med djup snö kan det vara klokt att komplettera med ett par snöskor. Ett tips: för den som går långa promenader med hunden i isiga förhållanden kan ett par dubbade vinterkängor dam hålla dig i upprätt läge även om hunden skulle få upp ett spår och vilja dra iväg.

    Håll dina fötter varma

    Ett par varma och sköna vinterkängor är ett måste för att njuta av vintern utomhus, men du glömmer väl inte strumporna? Ett, eller två, par bra vandringsstrumpor i ull och kanske en extra sula ökar komforten avsevärt.

    Bland vinterkängorna i vårt sortiment:

    • Snölås
    • Uttagbar sula i ull, ibland hel lös innersko i ull
    • Varma vind- och vattentäta membran, till exempel GORE-TEX® Partelana (värmande foder av 80 % polyester och 20 % ull intill membranet)
    • Greppvänliga vintersulor som är mjuka även vid mycket låga temperaturer, till exempel Vibram® Endurance Winter
    • Bekväm läst och högre skaft
    • Höga, varma, fodrade boots i färger som svart, vit och beige
    • Naturmaterial som merinoull, nubuckläder och lammskinn
    • Återvunna material
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (1)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress