Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Sandaler dam

    Sandalen är ett plagg som människan har burit sandaler i tusentals år och det är inte svårt att förstå varför. Det är ju så skönt att få lufta fötterna i ett par bekväma sandaler under varma dagar! Vi har sandaler till dam för de flesta tillfällen och aktiviteter: vandring, resa, jobb, promenad, strand, fest och vardag.

    Sandaler för dam i sköna material

    Ett par sköna sandaler är ett måste på sommaren och hos oss hittar du sandaler för alla tillfällen. Välj bland sköna sandaler i naturmaterial som läder och kork från till exempel med Birkenstock med en passform du aldrig vill vara utan igen, eller robusta vandringssandaler dam som håller foten på plats och ger stötdämpning och skydd så att fötterna orkar länge. Du hittar också fina remsandaler, flipflops och nätta sandaler för strand, resa och fest hos oss.

    Fotriktiga sandaler dam för vandring & friluftsliv

    För den som ska vandra på sommaren är ett par vandringssandaler ett bra alternativ. Vandringssandalerna håller foten på plats med rejäla remmar och den luftiga designen ger god ventilation. Den tjocka sulan ger bra grepp och skyddar foten mot vassa stenar samtidigt som den avlastar foten och knät med bra stötdämpning för att du ska orka gå länge. Ett par vandringssandaler är även ett bra alternativ på resan till ett varmare klimat om du vill gå omkring och utforska en ny stad utan att få ont i fötterna. Välj bland märken välkända för fotriktiga sandaler som tål att bäras i många år från bland annat Keen, Teva, Kavat och Merrell.

    Sandaler dam för olika aktiviteter

    Ibland är man ute efter en sandal till en specifik aktivitet. Hos oss hittar du bland annat:

    • Badskor (både för sommar- och vinterbad)
    • Badtofflor
    • Vattenskor
    • Hybrider mellan sandal och sko
    • Vandringssandaler

    Sandaler för dam med smarta funktioner

    Bland sandalerna i vårt sortiment hittar du massor av smarta funktioner, till exempel:

    • Mesh
    • Justerbara remmar
    • Stretchiga remmar
    • Extremt lätta material som till exempel EVA
    • Modeller för alla fötter: smal läst, normal läst och bred läst
    • Tåskydd

    Sandaler för dam & hållbarhet

    När vi väljer sandaler till vårt sortiment är det inte bara viktigt att de är sköna, funktionella och snygga - de ska också leva upp till våra högt ställda krav på hållbarhet. Det viktigaste är att de är av så hög kvalitet att de håller i många säsonger, men även många andra parametrar spelar roll. I vårt sortiment hittar du till exempel sandaler med sulor av kork som är ett miljövänligt och tåligt material. Kork har också naturligt antibakterialla och temperaturreglerande egenskaper, vilket är perfekta egenskaper hos en sandal. Flera modeller innehåller även gummi från kasserade bildäck och remmar från återvunnen bomullscanvas.

    Läs mer
    Filter
    30 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress