Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Stövlar dam

    Att sticka ner fötterna i ett par sköna stövlar en regnig höstmorgon gör dig redo för alla väderväxlingar under dagen, men även under andra tider på året är stöveln oslagbart skönt och praktiskt. Hos oss hittar du gummistövlar och vinterstövlar som håller dig varm och torr året runt.

    Stövlar för dam för friluftsliv

    Hos oss hittar du många modeller av stövlar för alla årstider och aktiviteter. Välj bland klassiska gummistövlar, fodrade gummistövlar, allvädersstövlar, höga stövlar, knähöga stövlar, halvhöga stövlar, boots, ankelboots, stövlar med klack, varma varmfodrade vinterstövlar för vinter och kalla klimat, stövlar med grova sulor för vandring i svår terräng, dubbade stövlar för halt underlag, stövlar för jakt, stövlar med snörning, låga gummistövlar för vardag och mycket mer.

    Stövlar för dam med bred läst

    Många med lite bredare fötter och/eller breda vader upplever att det är svårt att hitta stövlar och skor som passar. Det är viktigt att få plats med ett, eller två, par ullstrumpor i stövlarna och ändå få plats att vifta med tårna. För den med bred fot kan det här vara ett problem, men hos oss finns riktigt bra stövlar för alla sorters fötter och vader. Här hittar du flera fina fotriktiga och sköna modeller av stövlar med bred läst och breda skaft med gott om plats.

    Bland vinterstövlar för dam i vårt sortiment:

    • Högt skaft med snölås
    • Yttersula av greppvänligt vintergummi (Polar Rubber®)
    • Uttagbar innersko som ger extra värme – perfekt för den som är ute i flera dagar och vill kunna torka stöveln under natten.
    • Yttersula med dubbar av karbidstål
    • Fleecefoder
    • Återvunna material

    Bland gummistövlar för dam i vårt sortiment:

    • Dragkedja bak för enkel av- och påklädnad. Extra bra för den som är lite orörlig, kanske den som är äldre eller gravid.
    • Märken som Tretorn och Aigle
    • Färger som brun, svart, beige, blå, gul och grön

    Läs mer
    Filter
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress