Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet - kläder & utrustning »

    Vinterstövlar dam

    En svensk vinter kan bjuda på extrem kyla, snöstorm, hala isar och drivor av snö. Men den kan lika gärna vara slaskig, blåsig och regnig. Hos oss hittar du riktigt bra vinterstövlar som håller dig varm och torr i alla slags vinterväder.

    Vinterstövlar för dam med antihalk

    För att kunna gå säker på isiga trottoarer krävs ordentliga vinterskor med grov sula och bra grepp. Särskilt viktig att ha halkfria vinterkängor är det för den som är äldre, gravid eller av annan anledning är lite orörlig. Bland vinterskorna för dam i vårt sortiment finns flera dubbade vinterkängor och vinterstövlar från bland annat Icebug som ger riktigt bra grepp. De smarta dubbarna i rostfritt stål ger så bra grepp att du kan gå som vanligt, vilket gör att du undviker att belasta fel och riskera att få ont. Icebugs modeller är snygga, fotriktiga och påminner om den klassiska curlingkängan. Flera av modellerna har dragkedja bak eller på sidan. För den som inte vill ha inbyggda dubbar går det förstås bra att köpa till extra broddar.

    Vinterstövlar med bred läst

    Det kvittar hur väl fodrade vinterkängorna är, om de är för trånga kommer de inte att hålla fötterna varma. Vi rekommenderar att det ska få plats minst ett par, gärna två, tjocka ullstrumpor och ändå gå att vifta på tårna. Det är många som har svårt att hitta vinterstövlar som passar breda fötter och breda vader, men hos oss finns flera modeller med bred läst att välja mellan. Det bästa är att prova ordentligt med tjocka ullstrumpor i innan man bestämmer sig.

    Extremt varma skor

    Den som ska ut på en expedition i extrem kyla och kanske vara borta i flera dagar behöver ett par riktigt varma vinterstövlar som det går att lita på. Hos oss hittar du flera riktigt varma vinterstövlar med smarta funktioner som garanterat håller dig varm. Ett exempel på varumärke som tagit fasta på extremt varma skor, stövlar och kängor är Kamik. Kamik har flera modeller i sitt sortiment som är otroligt varma och vädertåliga. De har oftast en uttagbar innersko som går att torka i tältet under natten. Det finns inget skönare än att börja dagen med ett par redan uppvärmda vinterstövlar!

    Bland våra vinterstövlar för dam:

    • Vind- och vattentäta vinterstövlar
    • Extremt tåliga allvädersstövlar för arbete och fritid från Polyver
    • Grova sulor med bra grepp
    • Inbyggda dubbar
    • Coola, höga boots av vattentåligt kromfritt läder
    • Vinterstövlar av skinn
    • Tejpade sömmar
    • Uttagbar innersko
    • Foder av fleece eller ull
    • Klassiska färger som beige, brun och svart
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress