Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Träningsjackor herr

    En tunn, följsam träningsjacka har många användningsområden. Bär den på väg till gymmet, på träningen utomhus eller när du springer ute på vintern. Hos oss hittar du ett brett utbud av träningsjackor för herr i olika modeller. Här hittar du både half zip och dragkedja hela vägen, med huva och utan huva, figurnära och luftiga, vattentäta och vindtäta från märken som The North Face och Gore Wear.

    Träningsjackor för herrar på cykel

    Om du ofta cyklar och behöver en jacka för det, men ändå vill ha en träningsjacka som även passar för annan träning kan du välja en träningsjacka med speciella funktioner anpassade för cykling istället för en traditionell cykeljacka. Där hittar du bland annat modeller med längre bakstycke som skyddar ryggslutet även när du är framåtlutad över cykeln. De är också tätsittande och aerodynamiska så att luftmotståndet blir så litet som möjligt. Andra detaljer du hittar är en liten ryggficka för värdesaker, rexlexdetaljer för ökad synlighet samt långa ärmar som inte åker upp när du håller händerna på styret.

    Vindjackor & träningsjackor för herr

    En vindtät, tunn löparjacka med god andningsförmåga är det skönaste plagget att ha med när du ska ut och springa i ostadigt väder. Jackan väger nästan ingenting, men ger perfekt lagom mycket skydd för väder och vind. En vindjacka är inte bara skön att springa i utan även skön på segelbåten, yogan eller på vandringen.

    Fodrade träningsjackor för herr

    Hör du till dem som gärna tränar utomhus året om? Även under höst, vinter och kyliga vårkvällar? Då är en fodrad träningsjacka ett bra alternativ. Hos oss hittar du snabbtorkande, alldeles lagom varma träningsjackor som passar för högpulsaktiviteter när det är kallt eller kyligt ute. Bär dina vanliga träningskläder under och låt den fodrade träningsjackan bli det extra värmande lagret. Bland de fodrade träningsjackorna i vårt sortiment hittar du material som ull, syntet och dun. Alla väl genomtänkta för att transportera ut överskottsvärme så att du håller dig behagligt lagom varm under hela träningspasset.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress