Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (37)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Fjällräven Kånken

    Kånken är en av Fjällrävens mest ikoniska produkter, en ryggsäck som älskats av generationer och numera är känd över hela världen. Tack vare den tidlösa, minimalistiska designen och den otroliga slitstyrkan kan en Kånken slitas, ärvas och hänga med på många äventyr.

    Fjällräven Kånkens historia

    Klassisk form och funktion ända sedan år 1978. En lätt, slitstark och enkel ryggsäck med gott om plats för skoldagens alla förnödenheter som inte orsakar ryggproblem bland unga som axelremsväskor gör, så tänkte Fjällrävens grundare Åke Nordin när han i slutet av 1970-talet skapade Fjällräven Kånken. Fjällräven Kånken ryggsäck lanserades i samarbete med Svenska Scoutförbundet och har sedan dess rätat ut miljontals ryggar och blivit en av Fjällrävens mest populära produkter.

    Fjällräven Kånken – ständigt aktuell

    Fjällräven Kånken är en väska som följer med sin tid - nya modeller, storlekar och färger har tillkommit. Några exempel är Kånken laptop, Kånken Sling, Kånken Totepack, Kånken Hip Pack samt mängder av Kånken accessoarer och smarta tillbehör. Färgerna hålls också ständigt aktuella med flera nya nyanser som släpps titt som tätt. Ibland dyker det upp spännande samarbeten och nya varianter av Kånken föds, till exempel Kånken Art som har ett alldeles eget konstnärligt uttryck och Kånken Save The Arctic Fox där en del av vinsten går till ett projekt för att bevara fjällrävarna. Spana in vårt stora utbud av Kånken och unna dig eller någon annan du tycker om en fin present.

    Fjällräven Kånken Mini – livets första ryggsäck

    Fjällräven Kånken Mini ryggsäck är oemotståndligt söt och rymmer förvånansvärt mycket. En liten termos, frukt, extratröja och gosedjuret som inte går att vara utan – allt får plats! I det lilla ytterfacket kanske en napp kan få ligga, snabbt åtkomlig om det skulle behövas. Att ha en egen ryggsäck med viktiga egna saker skapar trygghet på förskolans hylla och är en perfekt present till en liten älskad person som ska upptäcka världen. Kanske är Kånken Mini världens bästa doppresent? Pst, tack vare de långa remmarna fungerar Kånken Mini även perfekt på en vuxen persons rygg – smart!

    Är Fjällräven Kånken vattentät?

    Vi får ofta frågan om Kånken är vattentät, och det är den inte. Materialet är till viss del vattenavstötande, men om det regnar kommer till slut vattnet att ta sig igenom. Ta med ett Kånken Fjällräven regnskydd så är du beredd om regnet skulle börja ösa ner.

    Kan man tvätta Fjällräven Kånken?

    Många som har en Kånken vill gärna ta med den överallt eftersom den är så praktisk, slittålig, skön och snygg. Den är en perfekt ryggsäck på utflykten, till skogen, till stallet, till skolan, till jobbet – ja, överallt! Och eftersom den är med överallt blir den till slut smutsig, trots att den är smutsavvisande. Att tvätta Kånken är inte svårt, men var försiktig. Häll upp ljummet vatten med en aning tvättmedel i, ta en mjuk tvättsvamp och rengör försiktigt din Kånken.

    Läs mer
    Filter
    95 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress