Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (162)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Ryggsäckar

    Att bära på ryggen är inte bara skönt, utan ger dig också fria händer. Vi har ett brett utbud av ryggsäckar för olika tillfällen, gemensamt för alla är att de är av hög kvalitet så att de ska hålla länge. I vårt sortiment finns allt från större ryggsäckar 40 liter till mindre dagsryggsäckar för vardag, jobb som datorryggsäckar och pendling. Vi har även ryggsäckar för barn som passar perfekt för skola och fritid.

    Ryggsäckar från kända märken för friluftsliv

    Upptäck vårt stora sortiment av ryggsäckar som Fjällräven Kånken, vandringsryggsäckar, barnbärstolar och tillbehör för ryggsäckar från kända märken som Fjällräven och Osprey.

    Att välja rätt ryggsäck

    I vilka miljöer och till vilka aktiviteter ska din vandringsryggsäck användas? Hur länge brukar du vara ute och hur mycket packning vill du kunna bära med dig? Är det någon speciell utrustning som ska få plats? Behövs många fack?

    I stora drag kan man dela in vandringsryggsäckar i tre kategorier

    Till dagsturer passar en säck på 20–45 liter. Ska du ut och resa eller vandra bör du välja en ryggsäck som rymmer 45–60 liter. För riktigt långa äventyr där mat, tält och annan utrustning ska bäras med behövs en stor ryggsäck från 60 upp till 120 liter. Din fysik och längd spelar också in och därför finns många modeller i flera storlekar.

    Prova dig fram tills du hittar en ryggsäck vars grundform passar just dig. Flera modeller finns i olika utförande för kvinnor och män. Till exempel kan brett sittande axelremmar klämma över bysten på en kvinna. Kom ihåg att packa vandringsryggsäcken med något som liknar din tänkta packning i vikt och volym. Behöver du mer hjälp är du alltid varmt välkommen till någon av våra Naturkompaniet butiker.

    Ryggsäckar för vardag & mindre ryggsäckar

    I vårt sortiment finns även mindre friluftsryggsäckar för dagsturer, perfekta ryggsäckar för pendling, populära Fjällräven Kånken och Fjällräven Kånken Mini, vattentäta ryggsäckar och mycket mer. Vi har också väskor som både kan användas som axelväska och som ryggsäck, ett exempel är smarta Fjällräven Kånken Totepack. För den som behöver ta med sig sin laptop fram och tillbaka till skolan eller jobbet på cykel är en vattentät väska ett smart alternativ.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (162)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress