Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    FJÄLLRÄVEN EXPEDITION

    Fjällrävens varma jackor är för dig som vägrar frysa i vinter. Den numera ikoniska Expedition Down Jacket har funnits sedan 1974 och har nu några syskon i den långa dunjackan Expedition Long Down Parka och den något tunnare Expedition Down Lite Jacket.

    Utöver de varmaste vinterjackorna finns smidiga isoleringsjackor som passar både som ytterjacka och mellanlager, beroende på säsong. Dunfodrade Expedition Pack Down finns med eller utan huva och syntetfodrade Expedition Lätt eller X-Lätt är lätt att packa med i ryggsäcken som extra förstärkning under äventyret.

    Upptäck Fjällräven Expedition på Naturkompaniet!    FJÄLLRÄVENS DUNLÖFTE

    Fullt spårbart dun har varit vardag på Fjällräven sedan 2014. Deras dunlöfte innebär att du kan vara helt säker på att dunet i deras dunprodukter kommer från fåglar som behandlats väl – det betyder ett totalförbud för levande-plockning, att de har total kontroll på ursprunget för dunet och att det är av högsta kvalitet. Och eftersom Fjällrävens dun är en biprodukt från livsmedelsindustrin bidrar de även till att så mycket som möjligt på fågeln tas tillvara.

    Genom Fjällrävens dunlöfte har de utvecklat en produktionskedja med strikta och upprepade kontroller av alla leverantörer och underleverantörer.

    Fjällrävens dunjackor innehåller dun som är:

    • 100 % spårbart
    • Av hög kvalitet
    • En biprodukt från livsmedelsindustrin
    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress