Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Håll dig varm i vinter

    Se hela Expedition-kollektionen »

    FJÄLLRÄVEN EXPEDITION

    Fjällrävens varma jackor är för dig som vägrar frysa i vinter. Den numera ikoniska Expedition Down Jacket har funnits sedan 1974. Sedan dess har Expedition-familjen växt. I år finns flera varma och sköna nyheter i kollektionen samt många nya färger på populära jackor och accessoarer.

    Fjällräven Expedition Dam

    Se alla produkter »

    Fjällräven Expedition Herr

    Se alla produkter »

    Nyheter Expedition

    Fjällräven Expedition Mid Winter Jacket Dam

    Upptäck här »

    Fjällräven Expedition Mid Winter Jacket Herr

    Upptäck här »

    Håll dig varm i vinter

    Se hela Expedition-kollektionen »

    Fjällräven håller dig varm

    Expedition Long Down Parka är en riktigt varm dunparkas. Denna långa dunjacka skyddar mot sträng kyla både i stan och på friluftsaktiviteter där du sitter stilla mycket. Expedition Down Lite Jacket är midjekort men ger samma sköna värme. Utöver de varmaste vinterjackorna finns smidiga isoleringsjackor som passar både som ytterjacka och mellanlager, beroende på säsong. Dunfodrade Expedition Pack Down finns med eller utan huva. Syntetfodrade Expedition Lätt och X-Lätt är lätt att packa med i ryggsäcken som extra förstärkning. Samtliga modeller finns för dam och herr.

    Läs mer om tvättråd

    Tvätta dunjacka »

    Fjällrävens dunlöfte

    Fjällräven sedan 2014. Deras dunlöfte innebär att du kan vara helt säker på att dunet i deras dunprodukter kommer från fåglar som behandlats väl – det betyder ett totalförbud för levande-plockning, att de har total kontroll på ursprunget för dunet och att det är av högsta kvalitet. Och eftersom Fjällrävens dun är en biprodukt från livsmedelsindustrin bidrar de även till att så mycket som möjligt på fågeln tas tillvara. Genom Fjällrävens dunlöfte har de utvecklat en produktionskedja med strikta och upprepade kontroller av alla leverantörer och underleverantörer. Fjällrävens dunjackor innehåller dun som är 100 % spårbart, äv hög kvalitet och som är en biprodukt från livsmedelsindustrin.

    Hur tvättar man en dunjacka?

    Förr eller senare kommer din dunjacka behöva en tvätt. Här har vi samlat tips kring tvättmedel, tvättprogram och torktumling som tvättar dunjackan på ett skonsamt sätt. Vissa av Expedition-jackorna är så stora och fluffiga att de inte får plats i en vanlig tvättmaskin och torktumlare. Dessa bör tvättas hos fackman.

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress