Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet Arc'teryx

    Vi är många som uppskattar Arc’teryx väl genomtänkta design där aktivitet och rörelse står i centrum. De mångsidiga, slitstarka plaggen gör det lätt och roligt att utöva dina favoritaktiviteter och det är en trygghet att veta att Arc´teryx alltid fungerar. Ibland hamnar riktiga pärlor här i vår outlet som till exempel Arc’teryx jackor där Arc’teryx skaljackor är bland våra mest populära och omtyckta jackor för friluftsliv. Passa på att fynda Arc’teryx till ett extra bra pris. 

    Arc’teryx outlet för friluftsliv 

    Kanadensiska Arc’teryx erbjuder ett brett sortiment av outdoorprodukter som jackor, byxor, ryggsäckar, väskor, mössor och mycket annat. Allt med väl genomtänkta detaljer och i slitstarka material. En fin egenskap hos Arc’teryx produkter är att de är så mångsidiga. Deras skidjackor, till exempel, kan även användas som skaljacka under vårens vandringar eller sommarens segling. 

    Arc’teryx outlet ryggsäckar för vandring 

    När det kommer till lättviktsvandring har Arc’teryx stora materialkunskap kommit väl till pass. Med tekniskt smarta, lätta material som är extremt slitstarka (till exempel Cordura-nylon väv erbjuder Arc’teryx ett gediget utbud av ryggsäckar som väger otroligt lite. Trots den låga vikten är Arc’teryx ryggsäckar sköna att bära och har fullt av väl genomtänkta funktioner som ytterfickor i stretchmesh, justerbar bröstrem kompressionssystem med gummicord och inre säkerhetsficka, ventilerande polstrat höftbälte. Dessutom är de förberedda för vätskesystem för den som gillar att vandra snabbt och vill slippa ta av sig ryggsäcken för varje vätskepaus.  

    Arc’teryx outlet skor 

    Att Arc’teryx gillar lätta, tekniska material är ingen hemlighet och det blir tydligt när man provar deras skor. Bland Arc’teryx skor finns lätta löparskor och trailskor som både är riktigt slittåliga och sköna. Här återfinns vattentäta membran som Gore-Tex, lättviktismaterial som Vibram® LITEBASE technology, smutsavvisande tåliga Cordura® och avancerade sulor med fantastiskt grepp som till exempel Vibram® MegaGrip. Dessutom återfinns ofta mellansulor av INFUSE ™, speciellt utvecklad för att motverka trötthet i foten. 

    Läs mer
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress