Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet Barbour

    Omtyckta varumärket Barbour har sedan länge en given plats i vårt sortiment och här kan man hitta Barbours jackor, västar, tröjor, skjortor, kepsar, gubbkepsar, de omåttligt populära vaxjackorna (även kallade oljerockar) och mycket mer för både dam och herr. En tidlös design och plagg som bara blir finare och skönare ju mer de används är signum för Barbour. 

    Barbour outlet – tidlös design & hög kvalitet till ett lägre pris 

    Barbours kläder och utrustning med sina klassiska mönster och snitt för tankarna till den engelska landsbygden, jakt och rissport. Diskreta gröna och blå toner i kombination med klassiska rutmönster som passar till allt, med funktion ocj . Den som en gång har ägt ett plagg från Barbour vet att ju längre det används desto finare och skönare blir det. De klassiska vaxjackorna är ett tydligt exempel på plagg där patina är en del av det fina. Här slits ägarens livsstil in i plagget och efter några år är just din jacka alldeles unik. Om du vill går det bra att vaxa in din vaxjacka igen för att den ska återfå sin vattenavvisande förmåga. 

    Barbour outlet på Naturkompaniet 

    I vår outlet går det att göra många riktigt bra fynd, och här är Barbour ett bra exempel. Fynda din nya trotjänare här i vår Outlet Barbour online på Naturkompaniet. Här hittar du bland annat: 

    • Barbours jackor: snygga, tidlösa, klassiska jackor och oljerockar som får patina med tiden.  
    • Barbours klänningar & kjolar: mjuka material och klassiska mönster gör Barbours klänningar och kjolar till riktiga favoriter. Välj bland enfärgat, blommigt och mönstrat.  
    • Barbours skjortor: sköna, slitstarka skjortor för både vardag och fest i mjuk bomull. En perfekt present eller julklapp till dig själv eller någon annan du tycker om. 
    • Barbours hattar & kepsar: gubbkepsar, sportkepsar, solhattar, jakthattar, filthattar och mycket mer.  
    • Barbours tröjor & koftor: mjuka stickade tröjor i skön ull, klassiska koftor och tjocka tröjor. 

    Barbours vaxjackor & oljerockar  

    Barbour är kanske mest kända för sina vaxade jackor och kappor (även kallade oljerockar). De är alltid vaxade när du köper den i butik, men vaxet kommer att slitas bort efter ett tag. Du märker att vaxet har försvunnit när jackan känns mer som en bomullsjacka. En vaxad jacka är vattenavstötande och du kan prova genom att droppa en vattendroppe på tyget. Om det pärlar sig så är jackan vaxad, om vattnet sugs in i tyget behövs en omgång till.  

    Läs mer
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress