Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet Patagonia

    Patagonia är välkända för sin höga kvalitet, snygga design och tydliga ställning för miljön. Patagonias fleecetröjor, jackor, tröjor och kepsar älskas av många och fungerar lika bra för friluftsliv i skog och mark som i staden. Det händer att produkter från Patagonia hamnar här i vår outlet online och då finns det chans att göra riktigt bra fynd till både dam, herr, junior och barn!

    Outlet Patagonia – hög kvalitet till bra pris

    Patagonia har sina rötter i Kalifornien och allt började med kläder och utrustning för klättring. Efter hand började Patagonia tillverka produkter för skidåkning, snowboard, fiske och andra friluftsaktiviteter. Sortimentet har växt ordentligt sedan dess men fokuset på funktion, kvalitet och tidlös design hänger kvar. Den som en gång har ägt ett plagg eller en väska från Patagonia vet att kvaliteten är något utöver det vanliga och Patagonias produkter håller i många år. De plagg du hittar här på outleten är inget undantag, här hittar du riktigt hög kvalitet till ett billigare pris.

    Patagonia outlet – för friluftsliv & vardag

    Den snygga, tidlösa designen och de sköna snitten har inte bara gjort Patagonia populärt bland friluftsälskare utan bärs även till vardags. Den klassiska loggan pryder både kepsar och t-shirts, några av de absolut populäraste Patagoniaprodukterna i vårt sortiment.

    Fynda Patagonia i vår outlet

    Här i vår Outlet för Patagonia kan du hitta kläder och utrustning från Patagonia som kommer att vara med dig på äventyr under lång tid framöver. Här hittar du bland annat:

    • Patagonias fodrade västar: dunvästar, fleecevästar och mjuka syntetvästar. Perfekta som mellanlager under jackan eller utanpå den stickade tröjan för extra värme.
    • Patagonias jackor: här finns allt från tjocka dunkappor till tunna dunjackor och syntetjackor.
    • Patagonias badkläder: alla Patagonias plagg är utformade för rörelse och aktivitet, detsamma gäller för badkläderna. Spela strandtennis utan att bikinin trillar av, kasta dig ut i vågorna med badbyxorna kvar på plats, låt dina barn leka länge i strandkanten tryggt skyddade av Patagonias hattar för barn med högt UV-skydd.

    Patagonia & hållbarhet

    Patagonia är kända för sitt miljöengagemang vilket genomsyrar allt de gör. Det märks både på de återvunna materialen, val av transporter och den höga kvaliteten som gör att plaggen kan användas länge. Patagonia uppmuntrar också till att man ska vårda & reparera sina kläder och prylar så att de håller ännu längre.

    Läs mer
    Filter
    58 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress