Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet Houdini

    Svenska Houdini är kända för sin höga kvalitet och sitt stora engagemang för människa och miljö. Med produkter som är så sköna att man nästan vill ha dem dygnet runt (fråga vem som helst som har en Power Houdi, till exempel) och med en slitstyrka som gör att de verkligen håller har Houdini vuxit till att bli ett självklart val när det kommer till funktionskläder. Här i vår Houdini Outlet kan du fynda Houdinis snygga och slitstarka kläder till både dam, herr, barn och junior.

    Outlet Houdini - kläder för vardag & friluftsliv

    Alla Houdinis plagg är sköna och slitstarka. Har du en gång köpt ett plagg från Houdini så blir det lätt en favorit i garderoben under lång tid. Houdini är allra mest kända för sina fleecetröjor, och det är inte så konstigt. Det är sällan det är rea eller rabatt på Houdinis kläder och accessoarer, men här i vår outlet kan du hitta riktiga guldkorn till ett billigare pris. Välj bland Houdinis mössor, Houdinis fleecetröjor, Houdinis skidbyxor och mycket mer.

    Fynda kläder till barn & junior på vår Outlet Houdini

    De allra flesta barn älskar att leka utomhus i alla väder. Faktum är att det är ännu roligare att hasa på berghällar och åla på marken om det är lite blött och regnigt. Och om det är snö ute är lyckan gjord, då tar leken aldrig slut. Se till att dina barn är rätt klädda så kan de vara ute och leka länge. Torra och varma barn har gott om energi och fantasi. Houdinis fleecetröjor är mjuka, följsamma och alldeles lagom varma. Dessutom är de otroligt mångsidiga. Låt barnet använda sin fleecetröja som en tunnare jacka under sommarhalvåret (så praktiskt med en dragkedja hela vägen fram så att man kan öppna om det blir varmt!), eller som ett värmande mellanlager under höst och vinter. Huvan i de mindre storlekarna går att ta loss, vilket är en bra säkerhetsdetalj om barnet skulle fastna någonstans. Materialet är otroligt slitstarkt och en fleecejacka från Houdini tål att ärvas av flera barn.

    Läs mer
    Filter
    43 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress