Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Märke
    Ett grönare val
    • (327)
    Pris / kr
    till
    ok
    Outlet

    Friluftsutrustning

    Är du redo för ditt nästa äventyr? På den här sidan har vi laddat upp alla nyheter inom smart friluftsutrustning som kommer att vara goda kompanjoner på ditt outdooräventyr! Här hittar du det senaste inom friluftsutrustning på sovsäcksfronten, kikare, hammocks, liggunderlag, ryggsäckar, termosar och mycket, mycket mer. Vi skannar hela tiden av outdoormarknaden för att hitta hållbar, smart och funktionell friluftsutrustning för friluftslivet. Resultatet har vi samlat ihop på den här sidan.

    Senaste friluftsutrustningen från kända märken

    Botanisera bland den senaste utrustningen från Marmot, Bushnell, Fjällräven, Hilleberg, Primus, Haglöfs med flera! Här är ett axplock av vad du hittar hos oss:

    Packa smart med bra friluftsutrustning

    Olika turer kräver olika typer av utrustning. Det viktigaste vid valet av utrustning är att fundera på hur prylarna lämpar sig för just den planerade turen och andra ändamål. Den grundläggande utrustningen för vandring är en bekväm ryggsäck och sovsäck. Du bör även alltid ha med dig karta och kompass samt ett första hjälpen-kit ifall olyckan är framme. Andra smarta prylar att packa ombyten i är vattentäta packpåsar, så du alltid har torra kläder även om det regnat hela dagen. Dessa och många andra användbara prylar för vandring och utomhusaktiviteter finns i vår webbutik och i våra fysiska butiker. (Observera att sortimentet kan variera per butik). Här kan du ta del av fler tips kring att packa för fjällvandring.

    Att hyra friluftsutrustning

    Är du nyfiken på att ge dig ut och vandra men känner att steget till att köpa tält och ryggsäck är stort? Eller kanske vill du prova ett tält innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst? Spana in vår uthyrning där du kan hyra tält och ryggsäckar.

    Läs mer
    Filter
    Märke
    Ett grönare val
    • (327)
    Pris / kr
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress