Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Campingmöbler

    Här hittar du ultralätta sköna campingstolar och praktiska campingbord som enkelt kan packas ihop och bäras med på utflykten eller campingäventyret. I vårt sortiment finns allt från extremt smidiga walkingstolar och campingpallar som knappt märks i packningen på vandringen till stolar med ryggstöd och campingbord som är bra utemöbler att ha med sig i husvagnen eller husbilen. Välj ett set med matchande campingstolar och campingbord eller enstaka stolar om det kommer gäster. Här hittar du också coola uppblåsbara campingmöbler från Fatboy.

    Campingmöbler för friluftsliv

    Med campingstolar från exempelvis Walkstool och Helinox sitter du riktigt skönt framför lägerelden, på fisketuren, på campingen, utanför ditt campingtält eller när du är ute och jagar. Campingstolarna väger nästan ingenting och är smart konstruerade så att de kan fällas ihop och tar minimalt med plats i packningen. För att få så låg vikt som möjligt men ändå vara stabila är många campingmöbler i vårt sortiment gjorda av aluminium. Aluminium är lätt, stabilt, slittåligt och tål alla sorters väder – dessutom är det motståndskraftigt mot rost. De vackra och stabila campingmöblerna av trä i vårt sortiment klarar av väta, men är på lång sikt mer känsliga för väderförhållanden och bör därför förvaras på en torr plats.

    Campingmöbler för camping, strand & festival

    Planerar du en resa tillsammans med goda vänner och vill ha lite extra bekvämlighet? Genom att ta med sköna sittmöbler och bra bord ökar du komforten ordentligt. Att sitta skönt på stranden i en campingstol med ordentligt ryggstöd i stället för att ligga på en sandig handduk gör att du vill vara på stranden länge och titta på medan barnen leker. Komplettera med ett parasoll som skydd för solen och ett praktiskt bort med förvaring för dryck, kanske även en kylväska så att mat och dryck håller sig härligt kall. Tack vara att campingmöblerna är så lätta och lätthanterliga kommer du att få med dig alltihop i bilen utan problem.

    Campingsängar

    Gillar du att sova en bit ovanför marken på tryggt avstånd från myror och ormar, men vill sova i mer platt läge än i en hängmatta eller hammock? Om du vill ha en riktigt god natts sömn finns portabla campingsängar i vårt sortiment som är lätta att ta med sig och lätta att sätta upp. Det är lyxigt att sova nästan som i en riktig säng i tältet och du slipper eventuell markkyla.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress