Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Resehanddukar

    En vanlig handduk i bomull tar stor plats i packningen och torkar långsamt. Genom att byta ut den mot en lätt, högabsorberande och snabbtorkande resehandduk kan du spara både vikt och volym. Hos oss hittar du resehanddukar i flera olika storlekar, färger och material så att du ska kunna hitta din favorit.

    Resehanddukar för friluftsliv & resa

    En handduk kan ha flera olika användningsområden. Den som ska vandra i varmt klimat kan behöva en handduk lätt tillgänglig för att kunna ta svalkande dopp utmed leden, men även för att torka svetten ur pannan under krävande stigningar. En lite mindre eller mellanstor resehandduk hängande utanpå vandringsryggsäcken torkar snabbt och är snabbt redo för nästa bad. Den som gillar konceptet att ha en handduk utanpå ryggsäcken men inte har tänkt att bada finns smarta små tunna varianter med inbyggd krok som enkelt fästs där du vill ha den.

    Fördelar med en resehandduk

    Det finns många fördelar med en resehandduk när du är på en vandring eller resa om man jämför med en vanlig frottéhandduk. Här är några:

    • Snabbtorkande. Att en resehandduk är snabbtorkande är inte bara praktiskt, det är också fräschare. Att den hinner torka tills du packar ner den igen förhindrar att bakterier bildas.
    • Lätt. En vanlig handduk väger ganska mycket, speciellt om den är blöt och tung av vatten. De smarta materialen i våra resehanddukar gör att de är lätta.
    • Högabsorberande. Trots sin låga vikt och volym kan flera av resehanddukarna i vårt sortiment absorbera upp till tre gånger sin egen vikt.
    • Liten packstorlek. En resehandduk är liten, lätt och tar liten plats i packningen.

    Vilken resehandduk är bäst?

    Alla äventyr ser olika ut och vilken resehandduk som är bäst för just dig beror på hur du ska använda den, om du ska bära en långt och vilket material du föredrar mot huden. De resehanddukar du hittar i vårt sortiment är väl testade, slitstarka, av hög kvalitet och de som vi gillar allra bäst.

    Några av resehanddukarna i vårt sortiment

    Här är några av de resehanddukar som du kan hitta i vårt sortiment:

    • Cocoons miljövänliga, effektiva handduk av lyocell som är utvunnet ur eukalyptusträd
    • Sea to Summits breda sortiment av resehanddukar i olika storlekar och härliga färger
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress