Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Polariserande
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Solglasögon friluftsliv

    I vårt sortiment hittar du en uppsjö med snygga och praktiska solglasögon, utvalda från kända märken för att passa alla typer av friluftsliv och uteliv. Här finns solglasögon för både dam, herr, junior, barn och bebis som effektivt skyddar ögonen mot solens strålar.

    Solglasögon för friluftsliv, träning & sport

    Ett par bra solglasögon ska inte bara ge dig 100% Skydd mot UVA-, B- och C-strålar - de ska också passa din ansiktsform och sitta bra. Solglasögonen ska också ge bra sikt och skydda mot vind, snö, sand och annat som kan komma i din väg. Vid de allra flesta aktiviteter i stark sol behövs solglasögon, men hur de ska vara utformade kan se olika ut. Hos oss hittar du glasögon för löpning, fiske, jakt, skidåkning, cykel, golf, för att köra bil och mycket mer. Men också klassiska solglasögon för strand och vardag. Många av solglasögonen i vårt sortiment är gjorda av återvunnen plast. Kom ihåg att det inte räcker med ett par bra solglasögon som skydd mot solen. Komplettera med ett bra solskydd och en keps eller hatt.

    Solglasögon för fiske

    Vissa aktiviteter, som till exempel fiske, ställer vissa speciella krav på solglasögon för att det ska fungera så bra som möjligt. Att solglasögon har färgat glas känns givet, men har du tänkt på att olika färger ger olika upplevelser? För den som fiskar när det är molnigt kan ett par polariserande solglasögon med gult glas ge den skönaste upplevelsen, medan det under soliga dagar passar bättre med blått eller grönt glas. Hos oss hittar du fiskeglasögon - solglasögon för fiske från bland annat Vision.

    Solglasögon för vinter

    Snö reflekterar sol och det är minst lika viktigt att skydda ögonen mot UV-ljus på vintern som på sommaren. Den som gärna åker alpin skidåkning i fjällen använder oftast skidglasögon som skyddar ögonen effektivt både mot sol, vind och snö. Men som ett bra alternativ till skidglasögon kan man använda solglasögon i skidbacken när det är lite lugnare åkning och inte är så hårt väder. Hos oss hittar du också Julbos tidlösa glaciärsolglasögon för alpinister med runda linser, läder vid näsan och på sidoskydden.

    Läs mer
    Filter
    52 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress