Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vindsäckar

    Ibland slår vädret om väldigt fort och man kan snabbt behöva skydd. Att ha med sig en vindsäck kan göra stor skillnad för att hålla värmen och humöret uppe. Även om en vindsäck oftast används för att få en skyddad plats att pausa på så kan den ibland tillomed rädda liv. Lägg den lätt åtkomlig tillsammans med ett första-hjälpen-kit och en pannlampa. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment från bland annat Hilleberg och Fjällräven.

    Vindsäckar för din säkerhet

    För den är van att vara i fjällen under höst, vinter och vår vet hur snabbt vädret kan slå om. Från klarblå himmel och svaga vindar kan det snabbt bli snöstorm och det är inte alltid lätt att snabbt hitta skydd. Att snabbt kunna packa upp en vindsäck att hoppa in i, ensam eller med dina medäventyrare, kan förvandla en krissituation till ett lagom dramatiskt äventyr. De flesta vindsäckar har en förankringslina som kan fästas runt midjan med en liten karbinhake, öppningar för händerna och en dragkedjor för att kunna anpassa ventilationen eller sticka ut huvudet. Vindsäckarna är gjorda i starka färger för att de ska synas på långt håll och kan lätt packas ihop i sin egen påse.

    Vindsäckar att sova i

    Ett smart och enkelt sätt att få upp temperaturen i sovsäcken vintertid är att trä en bivacksäck över den. Bivacksäcken är en vindsäck som är gjord för att sova i och är formad som en sovsäck. Den är ett vattentåligt, slitstarkt, ventilerande sovsäcksöverdrag som även ger ett bra skydd vid dåligt väder. Har du en hund som gärna följer med på äventyr? Låt hunden krypa in med dig så håller ni er båda varma under natten.

    Bland våra vindsäckar hittar du:

    • Slitstarka, packbara, väl genomtänkta vindsäckar som är mycket lätta att ta med sig
    • Bivacksäckar – ett vädertåligt sovsäcksöverdrag
    • Vindsäckar för 1 person, 2 personer, 3 personer och 4 personer (och några hundar förstås!)
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress