Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Uppblåsbara båtar

    Med en upplåsbar båt, så kallad gummibåt, får du en lätt och prisvärd båt som ändå utlovar hög nöjesfaktor. Vi har uppblåsbara båtar för en mängd olika ändamål – stabila, smidiga båtar för paddling i forsar, enklare modeller för en dag med familjen i stilla vattendrag och båtar som passar utmärkt för fiske i varierande vattendrag.

    Uppblåsbara båtar från kända märken

    Vi har valt vårt sortiment av uppblåsbara båtar med stor omsorg. De ska vara lätta att manövrera och av så hög kvalitet att de håller länge. Hos oss finner du båtar för vattensport från märken som Nortik, Gumotex och Starboard, så räkna med en båt som du kan ha roligt med under många upplevelser framöver.

    Vad ska jag välja?

    Uppblåsbara båtar tillverkas i många olika sorters material, som gummi, neopren eller duk. De flesta har även ett fäste för åror. Oavsett modell får du en lätthanterlig och flexibel båt, men de finns givetvis i olika utföranden för olika behov. Välj en uppblåsbar båt efter hur många som ska färdas i den, hur behovet av lastutrymme ser ut och efter användningsområde.

    Uppblåsbara jollar

    Så kallade simbåtar eller paddlabåtar är enkla gummibåtar. En jolle är utmärkt för bad och fritidsaktiviteter på sommaren där de används i pooler och i lugna vattendrag.

    Uppblåsbara kajaker

    Uppblåsbara kajaker är lätta att manövrera och för sig smidigt i vattnet. Då de drivs framåt genom att du paddlar med en dubbel paddel får du högre acceleration och ett snabbare framsteg. Den moderna, uppblåsbara kajaken kan användas för längre flodturer, liksom för dagsturer på lätt vatten. Uppblåsbara kajaker är lätta till sin vikt och enkla att transportera. Var dock medveten om att de är mer mottagliga för sidovindar än ”riktiga” kajaker.

    Uppblåsbara båtar med styvt skrov

    Uppblåsbara båtar med styvt skrov kallas även för RIB, vilket står för Rigid Inflatable Boat. Denna typ av båt är mycket motståndskraftig och robust. Skrovet på denna typ av båt är oftast tillverkat av kevlar, aluminium eller glasfiberförstärkt plast. Luftrörens flytkraft gör att båten blir nästintill osänkbar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress