Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till

    GUMOTEX

    Det tjeckiska företaget Gumotex är kända för sina lätta, stabila och lättmanövrerade gummibåtar och kanoter. Deras produkter är extremt hållbara, UV-beständiga och tål mycket slittage. Hela utvecklings- och tillverkningsprocessen av båtarna och de specialutvecklade materialen sker direkt på företagets huvudkontor, på det sättet kan den höga kvaliteten på alla delar i produktionen garanteras.

    Om Gumotex

    Företaget från Breclav i Tjeckien grundades 1952. Utvecklingsteamet för Gumotex-båtarna är en grupp entusiastiska vattensportentusiaster som testar varje prototyp utförligt. Gumotex använder egenutvecklade, mycket robusta Hypalon-laminat i tillverkningen. Hela processen med båttillverkning, från idé till tillverkning, utförs av företaget själva.

    Huvudkontor

    Breclav, Tjeckien.

    Var tillverkas Gumotex produkter?

    Hela tillverkningsprocessen sker på plats vid företagets huvudkontor. Här utvecklas och produceras också företagets egna material, endast vissa textilier köps in. Med egen produktion på plats håller företaget ett konstant öga på produktionsförhållandena och genomför ett eget kvalitetstest på varje båt.

    Gumotex & hållbarhet

    Gumotex är certifierat enligt kvalitetsstandarden ISO 9001 och standarden ISO 14001 för miljöledning. Företaget arbetar hela tiden med att förbättra produktionsprocessen för att kunna producera bra och hållbara produkter som har så liten miljöpåverkan som möjligt.

    Läs mer
    Filter
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress