Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kajaker

    Vi har en kajak för varje tillfälle, oavsett om du vill glida fram på stilla, spegelblankt vatten eller paddla i energiska forsar. Vi har helt enkelt kajaker som passar olika behov och vattendrag. En kajak är utmärkt för dagsturer, liksom helgäventyr eller som motionsredskap. Möjligheterna är oändliga.

    Med kajaker från kända märken utlovas hög kvalitet, komfort och användarvänlighet. Givetvis har vi även paddlar och flytvästar för nästa kajakupplevelse.

    Osäker på vilken kajak du ska välja?

    Havskajak, så kallad turkajak, är mest allsidig då den passar för både lugnt vatten och bråkiga vågor. Havskajaken passar därmed särskilt fint till både dags- och motionsturer, liksom för längre turer med övernattning. Havskajakens generösa längd ger dig både god fart och bra med plats för packning i de vattentäta skotten.

    Rekreationskajak/dagsturkajak, å sin sida, är kortare än havskajaken och är därmed mycket stabil. En rekreationskajak passar utmärkt för dig som brukar paddla kortare turer; de är stadiga och lätthanterliga, både i vatten och på land.

    Ovan nämnda kajaker är de vanligaste modellerna, men givetvis finns det även kajaker för mer specifika ändamål. Kanske är du ute efter en smidig motionskajak, grönlandskajak, högsjökajak, tvåmannakaj eller en hundkajak så att även vovven kan följa med på äventyr?

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress