Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Denjo Dogs

    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    Höjd / cm
    till
    Bredd / cm
    till
    Längd / cm
    till
    Vikt / g
    till

    DENJO DOGS

    Denjo Dogs är ett svenskt företag som grundades av Victoria Carlsson år 2016. Allt började med att Victoria inte kunde hitta det hon önskade på marknaden i form av design, funktion och kvalitet till sin hund Kenzo. Resultatet blev Denjo Dogs – högklassiga och tidlösa hundprodukter som verkligen fungerar. Vi är glada och stolta återförsäljare av Denjo dogs hundbäddar, koppel och halsband och hoppas att fler kommer att ta med sig sin hund ut på sitt nästa friluftsäventyr.

    Denjo Dogs – Dogs are family

    Under devisen ”Dogs are family” tillverkar Denjo Dogs stilrena och hållbara produkter utformade för att älskas av både hunden och dess ägare. Så här säger grundaren Victoria Carlsson, VD:

    "Denjo Dogs ska vara ett varumärke som hundar och hundföräldrar uppskattar, litar på och som de vill komma tillbaka till. Vi vill genom våra hundtillbehör underlätta hundlivet och samtidigt stärka relationen mellan hund och hundförälder. En produkt från Denjo Dogs ska således vara mer än 'bara' en produkt – det ska vara något som förgyller såväl hundens som hundägarens liv och något som för dem närmare varandra."

    Läs mer
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Pris / kr
    till
    Höjd / cm
    till
    Bredd / cm
    till
    Längd / cm
    till
    Vikt / g
    till
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Tack! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress