Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Devold

    Devold grundades på den Norska västkusten redan 1853 och gör företaget till ett bland de äldsta inom outdoorkläder. Företaget har sedan starten haft stort fokus på merinoullens fantastiska egenskaper som gör att man håller sig varm och torr under de mest extrema väderförhållandena. Med över 160 år av produktutveckling erbjuder Devold ett komplett sortiment av outdoorkläder som stickade tröjor, bas- och underkläder, mellanlager och ytterkläder.

    Devold använder merinoull av hög kvalitet

    En av hemligheterna bakom Devolds framgångssaga är den höga kvaliteten på ullen. För att säkerställa kvaliteten insåg man tidigt att man måste ha 100% kontroll på merinoullen ända från fårfarmen i Australien till fabriken i Litauen som består av 300 skickliga hantverkare inom sömnad, stickning, klippning och mycket mer. Man gör mycket noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa Devolds höga standard - utan undantag.

    Spårbar ull i Devolds kläder

    En annan bidragande faktor till den fina kvalitetsullen är vilken miljö fåren lever i. Välnärda får i bra miljöer ger fin kvalitetsull. Därför är Devold på plats hos sina noggrannt utvalda farmar i Australien som man samarbetat med under lång tid och köper ullen direkt utan att den processats - det går alltså att spåra varje produkt hela vägen tillbaka till den farm man tog ullen från. Det här är varför Devold till skillnad från många andra, kan säga att de har 100% kontroll över hela sin produktionskedja, de är med hela vägen, från får till tröja. Devold tar starkt avstånd från metoden mulesing och garanterar att all deras ull är fri från mulesing.

    Upptäck Devolds underställ i finaste merinoull och varma stickade tröjor hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer
    Filter
    44 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress