Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    EVY

    EVY utvecklar produkter särskilt för känslig hud, men är lämplig för alla hudtyper och rekommenderas av många hudläkare även till personer med soleksem. EVY passar ofta även personer som inte tål vanliga solskyddsprodukter då alla produkter är hypoallergena och mycket milda. Alla EVYs produkter är säkra att använda för små barn, men barn under 16 år bör inte ha lägre än spf 30.

    EVYs produkter ger skydd på djupet

    Den patenterade formulan ger ett bra skydd i solen och har flera unika egenskaper. EVY bildar en skyddsbarriär som efterliknar och förstärker hudens naturliga försvar och fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan. Därför gnids den inte av vid bad, svett och handdukstorkning lika lätt som andra solskydd på marknaden ger ett mycket långvarigt skydd mot UVA- och UVB-strålar.

    EVY passar känslig hy

    EVY är lämplig både för ansikte och kropp, och går även att använda runt ögonen och på läpparna. EVY kan även användas i hårbotten för tunnhåriga och för att skydda hårtopparna. Solskyddet skyddar huden mot värme och vind, men är doftfritt och lämnar ingen vit hinna. Formulan är långvarigt fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande. Den skyddar även mot saltvatten, klor och flera andra hudirriterande ämnen.

    EVY absorberas och torkar snabbt, är glans- och kladdfri samt täpper inte till porerna. Det är viktigt att du återapplicerar produkten regelbundet för att uppnå ett fullgott skydd och minska risken för att du bränner dig. Kom ihåg att inget solskydd är en fullständig blockering mot solen.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress