Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven

    Fjällräven Kepsar

    En keps skyddar dig effektivt mot solen, men har också många andra fördelar. Kepsen värmer när det behövs, håller håret på plats och skyddar mot väder som vind och regn. Dessutom är en snygg keps en fin accessoar. Fjällräven har sedan länge tillverkat snygga, slitstarka kepsar för friluftsliv. Med vädertåliga material och tidlös design håller en keps från Fjällräven under många fjällvandringar och andra äventyr. Hos oss hittar du ett stort urval av Fjällrävens kepsar för både dam, herr och barn.

    Fjällrävens kepsar för friluftsliv

    Bland Fjällrävens hattar & kepsar finns ett stort sortiment av kepsar för både vardag, sport och friluftsliv. Här finns luftiga truckerkepsar med mesh baktill för varma sommardagar, jaktkepsar i kamoflagefärger, packbara kepsar för cykling som får plats under hjälmen, snabbtorkande kepsar för vandring i varmt klimat, den klassiska Greenland kepsen som har Fjällrävens logga från 70-talet, den tidlösa Helags kepsen som passar till precis allt, sköna skärmkepsar, golfkepsar, gubbkepsar och mycket mer.

    Fjällrävens kepsar med öronlappar

    En keps skyddar ansiktet och huvudet mot solens strålar, vilket förstås även kan behövas vintertid. En fodrad vinterkeps med öronlappar kan vara ett av de skönaste plaggen för den som kör hundspann eller på annat sätt är aktiv utomhus där det är riktigt kallt. Bland Fjällrävens kepsar finns vindtäta och fodrade kepsar med öronlappar, men det finns också modeller som är en blandning mellan en mössa och keps. Hit hör till exempel Expedition Padded cap och Polar Padded cap - de är mjuka som mössor, men har skärmar som kepsar. De här keps-mössa-hybriderna skyddar även nacken mot sol, vind och kyla på ett effektivt sätt genom en justerbar förlängning bak. På dessa turkepsar går det oftast att vika upp öronlappar och nackskydd om man vill. Tack vare att de är så mjuka går de lätt att vika ihop och stoppa i fickan.

    Fjällräven kepsar för jakt

    En keps för jakt behöver precis som övriga jaktkläder ha en färg som smälter in i omgivningen så att du obemärkt kan gå genom skog och mark. Bland Fjällrävens kepsar finns gröna enfärgade kepsar som passar bra för jakt och vildmarksliv, men här finns även camo kepsar i orange kamouflage i Fjällrävens eget tysta tyg G-1000® Silent Eco som är gjort av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Kamouflage-trycket gör att du smälter in i terrängen medan den lysande orangea färgen gör så att du blir synlig för resten av jaktlaget. Den orangea färgen återfinns även på enfärgade kepsar, perfekta för jakt eller vid andra aktiviteter där du behöver vara synlig för andra människor. Alla jaktkepsar går att justera baktill så att du lätt kan anpassa storleken efter ditt huvud.

    Att tvätta en keps från Fjällräven

    En keps ska tvättas mycket varsamt för att inte tappa färg och form. Titta noga på tvättrådet innan du tvättar den och tvätta den bara om du känner att det verkligen behövs.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress