Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Marbäck Tricot

    Vi på Naturkompaniet är mycket stolta över vårt samarbete med Marbäck Tricot där vi tillsammans tagit fram kläder med brett användningsområde och lång livslängd. Kvaliteten ger dig en hög komfort och funktionen ser till att du håller dig varm när det är kallt och sval när det är lite varmare.

    Om Marbäck Tricot

    Marbäck Tricot har allt sedan starten 1965 stickat alla sina tyger och vävar själva i sin egen maskinpark. Där kan de säkerställa att produktionen möter deras, och kundens, högt ställda krav på kvalitet och funktion. Marbäck Tricot arbetar hårt för en god resurshållning och en ökad användning av ekologiska material.

    Kläder i merinoull för ett aktivt liv

    Kläder från Marbäck Tricot:

    • Är GOTS-certifierade
    • Är Fairtrade-certifierade
    • Följer miljölagstiftningarna i de länder där de verkar
    • Använder grön el från sol-, vatten- och vindkraft
    • Använder material av högsta kvalitet och följer Oeko-Tex® riktlinjer där inga hälsoskadliga kemikalier finns kvar i textilen

    Vårt klädsortiment från Marbäck Tricot stickas i mjuk merinoull och klädernas fina kvalitet är verkligen utmärkande och sticker ut från mängden. Kläderna är tillverkade i sådan fin kvalitet att de inte tappar formen eller luktar illa efter användning och är otroligt mjuka och sköna mot kroppen. Merinoullen kliar inte och är inte stickig mot kroppen utan är skön, värmereglerande och andas. Kläderna från Marbäck Tricot är perfekta mellanlager när man utövar outdoor- och friluftsaktiviteter men passar även bra till vardags då kläderna sitter väldigt snyggt och håller formen.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress