/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    MOUNTAIN EQUIPMENT


    Mountain Equipment har tillverkat kläder och utrustning för de mest ogästvänligaste bergstopparna i över 50 år och varit med och bidragit med utrustning när världsrekord satts på resor till både Nord- och Sydpolen. Allt de lärt sig under årens lopp sitter nu inbyggt i deras produkter.

    Utrustning för äventyr

    För att man ska orka med de strapatser och utmaningar som en dag på berget bjuder på krävs en god natts sömn, anser man på Mountain Equipment. Därför är sovsäck såväl som liggunderlag båda lika viktiga. Mountain Equipment tillverkar liggunderlag av hög kvalitet och hög komfort som gör att du kan sova bekvämt var du än befinner dig. Deras sovsäckar med exakt rätt kombination av dun och andra material håller dig varm och skyddad under extrema minusgrader, ner till -45°C.

    Kläder för äventyr

    Precis som med sin utrustning är man på Mountain Equipment medveten om hur viktigt det är med kvalitet när man är på världens mest ogästvänligaste platser. Mountain Equipment har utvecklat en produktserie med kläder med allt från sköna toppar och t-shirts till shell-kläder, fleecejackor och mycket varma och tåliga ytterkläder. Alla deras outdoorkläder är designade för att skydda samtidigt som man så fritt som möjligt ska kunna klättra på berg. Upptäck vårt sortiment från Mountain Equipment här på Naturkompaniet, välkommen!

    Finns i Östersundbutiken (7323.64 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress