Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Namuk

    Schweiziska Namuk grundades 2016 av Franz Bittman och tillverkar slitstarka, genomtänkta och hållbara funktionskläder av hög kvalitet för barn. Namuks kläder är perfekta för små äventyrslystna naturälskare och låter dem upptäcka naturen med alla sina sinnen, utan att bli blöta eller kalla. Namuk strävar inte bara efter att göra fantastiska kläder, utan också efter att bli det mest hållbara utomhusvarumärket för barn.

    Huvudkontor

    Det schweiziska företagets huvudkontor ligger i Wetzikon i Zürich, Schweiz.

    Var tillverkas Namuks produkter?

    Produkterna tillverkas i Portugal, Italien, Litauen, Kina, Vietnam, Bangladesh, Turkiet och Slovenien.

    Hur kontrollerar Namuk produktionsförhållandena?

    Namuk producerar under certifikat som BSCI, WRAP, Oeko-Tex 100, Oeko Tex STeP. Deras strikta listor med kriterier säkerställer etiskt korrekt och hållbar produktion. Produktionsplatserna i Europa och Asien är valda med stor omsorg eftersom företaget har högsta standard vad gäller kvalitet, ansvarsfullt bemötande av anställda och rättvis och miljövänlig produktion.

    Namuk & hållbarhet

    98 % av Namuks produkter är PFC-fria. Företaget använder även PrimaLoft Bio-fibrer, som är biologiskt nedbrytbara. Med den begränsade upcycling-insamlingen används resterna från tidigare insamlingar. Alla färger och tyger är noggrant utvalda och noggrant kontrollerade hos Namuk enligt höga kvalitetsstandarder. När det är möjligt är produkterna gjorda av monomaterial eftersom de är lättare att återvinna. Namuk använder bara RWS-certifierad och mulesingfri merinoull. Med återanvändningsplattformen som lanserades 2021 erbjuder det schweiziska företaget en marknadsplats för begagnade Namuk-kläder bidrar därmed till hållbar användning av barnkläder.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress