Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Sealskinz

    Om man tänker efter så är akilleshälen inom outdoor faktiskt foten, även huvudet, öron, fingrar och tår. Det är här vi oftast är som känsligast och behöver ett bra skydd, resonerar man på Sealskinz. Sealskinz slog igenom med att uppfinna den första helt vattentäta strumpan som höll vattnet på utsidan och värmen på insidan. Därefter använde man samma teknologi till att utveckla handskar och mössor.

    Vattentäta produkter från Sealskinz

    I Storbritannien tog man emot Sealskinz med sina innovativa handskar, mössor och sockor, med öppna armar som en ny krigare mot det ökända vädret på de Brittiska öarna.

    Världsledande inom vattentäta accessoarer

    I 30 år har nu Sealskinz fortsatt att utveckla sina outdooraccessoarer som hjälper dig att hålla ut längre under extremt väder. Man har samarbetat med världsledande atleter, bergsklättrare, cyklister, seglare, skidåkare, löpare, ryttare och galna äventyrare för att testa hur Sealskinz produkter presterar, och därefter fortsatt att utveckla. Idag är Sealskinz marknadsledande inom vattentäta accessoarer. De har förpliktat sig att "oavsett väder och oavsett aktivitetet, göra det möjligt för dig att gå framåt, gå längre, starta först och återvända sist".

    Upptäck Sealskinz fantastiska vattentäta, strumpor, vantar och mössor här på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer
    Filter
    9 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress