Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    SKYLLERMARKS

    Skyllermarks är välkända för sina långfärdsskridskor av hög kvalitet som de levererat till nöjda skridskoåkare ända sen 1980-talet. Är du ny på långfärdsskridskor? Inga problem, Skyllermarks tillverkar olika modeller av skridskor så att alla, både nybörjare och mer erfarna långfärdsskridskoåkare får en härlig dag på isen.

    Skenor och pjäxor

    Att få susa fram på isen en gnistrande vinterdag är en mäktig upplevelse. Skyllermarks vet hur man bygger skenor av hög kvalitet som ger både en skön och säker skridskoåkning. Långfärdsskridskorna säljs med skena och pjäxa var för sig, på så sätt kan man få den bästa skräddarsydda lösningen. Långfärdsskridskon Viking består av en skena och en snowboardbindning som gör det möjligt att använda både pjäxa eller bara en vanlig känga. Snowboardbindningen är mycket stabil och kompenserar för eventuell mjukhet i kängan.

    Säkerhetsutrustning för en dag på isen

    Skyllermarks långfärdsskridskor är färdigslipade och redo för åk när du köper dem i våra butiker. Men glöm inte att rusta dig för en säker åkning på isen med isdubbar, ismätare, räddningslina och annan säkerhetsutrustning som gör att du kan känna dig trygg. Vi önskar dig en trevlig åktur.

    Välkommen till Naturkompaniet!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress