Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    SOTO

    Bakom Soto – det japanska ordet för ute – står Shinfuji Burner Ltd., som sedan 1978 har tillverkat brännare, stormkök och lampor för vardag och industri. Sedan cirka 2010 har företaget dessutom specialiserat sig på att tillverka avancerade friluftskök. Soto stormkök utmärker sig genom en konstant och exakt reglerbar gastillförsel. De har även utvecklat ett konkavt brännarhuvud som skyddar lågan mot vind på modellerna Windmaster, Stormbreaker och Amicus. Detta förbättrar stormkökets värmeeffekt avsevärt. Soto har fått flera utmärkelser från det renommerade Industri Awards för sina stormkök.

    Produktion & hållbarhet

    Huvudkontor

    Miyukihama, Mito-Cho, staden Toyokawa, Aichi, Japan.

    Var tillverkas produkterna från Soto?

    Soto tillverkar nästan alla produkter i en egen fabrik i Japan. Bara en liten del av de produkter som Soto säljer tillverkas i Kina och Taiwan. Produktionen där kontrolleras regelbundet av Sotos utvecklingsteam.

    Hur kontrollerar Soto produktionsvillkoren?

    Soto har tagit fram stränga riktlinjer för alla leverantörer och vidtar nödvändiga åtgärder för att se till att dessa följs.

    Hur arbetar Soto med hållbarhet?

    Företaget engagerar sig i JIA-kommittén (Japan Industrial Association), som är det certifieringsorgan som ser till att produkterna är miljövänliga. Soto strävar efter att hela tiden vidareutveckla sådana föreskrifter för att även öka allmänhetens kunskap kring orsakerna till miljöproblem.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress