Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Thermarest

    THERM-A-REST

    Efter att Boeing gjorde enorma nedskärningar i Orgeon USA på sjuttiotalet tog tre arbetslösa ingenjörer sig an utmaningen att skapa ett liggunderlag som var bekvämt och stödjande men ändå inte upptog alltför stor volym.

    Liggunderlag från Therm-A-Rest

    Den första prototypen gjordes med ett smörgåsjärn och det tog flera månader att finjustera sömmarna, fyllningen, de olika lagren och ventilerna. En patentinlämning senare var världens första självuppblåsbara liggunderlag, Therm-A-Rest, ett faktum och kort därefter en bekräftad succé.

    Upptäck Therm-a-Rest här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Lätta & smidiga liggunderlag

    Therm-A-Rest's liggunderlag tar liten plats i packningen, är smidiga och snabba att blåsa upp och sköna att sova på. En anledning till att man sover så skönt på liggunderlagen beror på hur luftkanalerna är designade. Oavsett om du ligger på rygg, sida eller på mage fördelas luften jämnt och behåller sin mjukhet även på de ställen som har mest vikt. Liggunderlagen har även separata luftkanaler som har som uppgift att isolera och stoppa markkylan från att krypa upp i madrassen och behålla kroppsvärmen i madrassen. Du kan enkelt reglera hårdheten/mjukheten genom att släppa ut lite luft.

    Liggunderlag från Therm-A-Rest är:

    • Lätta & smidiga
    • Enkla att blåsa upp
    • Sköna att sova på

    Läs mer

    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress