Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Therm-a-Rest

    Efter att Boeing gjorde enorma nedskärningar i Orgeon USA på sjuttiotalet tog tre arbetslösa ingenjörer sig an utmaningen att skapa ett liggunderlag som var bekvämt och stödjande men ändå inte upptog alltför stor volym.

    Liggunderlag från Therm-a-Rest

    Den första prototypen gjordes med ett smörgåsjärn och det tog flera månader att finjustera sömmarna, fyllningen, de olika lagren och ventilerna. En patentinlämning senare var världens första självuppblåsbara liggunderlag, Therm-a-Rest, ett faktum och kort därefter en bekräftad succé.

    Lätt & smidiga liggunderlag

    Therm-a-Rests liggunderlag tar liten plats i packningen, är smidiga och snabba att blåsa upp och sköna att sova på. En anledning till att man sover så skönt på liggunderlagen beror på hur luftkanalerna är designade. Oavsett om du ligger på rygg, sida eller på mage fördelas luften jämnt och behåller sin mjukhet även på de ställen som har mest vikt. Liggunderlagen har även separata luftkanaler som har som uppgift att isolera och stoppa markkylan från att krypa upp i madrassen och behålla kroppsvärmen i madrassen. Du kan enkelt reglera hårdheten/mjukheten genom att släppa ut lite luft.

    Liggunderlag från Therm-a-Rest är:

    • Lätta & smidiga
    • Enkla att blåsa upp
    • Sköna att sova på

    Upptäck Therm-a-Rest här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress