Showing 45 of 235

Utrustning

 1. AMOK EQUIPMENT

  DRAUMR 3.0 COMPLETE
  3 499 Kr
  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  NORDIC BLUE
  WOODY GREEN

  Hängmatta i unik konstruktion med hög sovkomfort i alla ligglägen. Medföljande tarp ger sol- och regnskydd. Myggnät, ficka för liggunderlag samt flera justeringsmöjligheter för bland annat sittläge.

 2. AMOK EQUIPMENT

  SEGL HAMMOCK
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  RUSTY RED
  WOODY GREEN
  NORDIC BLUE

  Klassisk hängmatta i tåligt material och smidiga spännband. Lätt att hänga upp och spänna. Ett enda tygstycket ger komfort och färre sömmar.

 3. Fjällräven

  MESH INNER TENT ENDURANCE 4
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv som ventilerar maximalt samtidigt som insekter stängs ute. Fungerar tillsammans med Abisko Endurance 4 och Keb Endurance 4, för sig självt eller under en tarp.

 4. Fjällräven

  MESH INNER TENT DOME 3
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv som ventilerar maximalt samtidigt som insekter stängs ute. Fungerar tillsammans med Abisko Dome 3 och Keb Dome 3, för sig självt eller under en tarp.

 5. Fjällräven

  MESH INNER TENT DOME 2
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv som ventilerar maximalt samtidigt som insekter stängs ute. Fungerar tillsammans med Abisko Dome 2 och Keb Dome 2, för sig självt eller under en tarp.

 6. Fjällräven

  MESH INNER TENT ENDURANCE 3
  2 199 Kr
  Betala från 110 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv som ventilerar maximalt samtidigt som insekter stängs ute. Fungerar tillsammans med Abisko Endurance 3 och Keb Endurance 3, för sig självt eller under en tarp.

 7. Fjällräven

  MESH INNER TENT ENDURANCE 2
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv som ventilerar maximalt samtidigt som insekter stängs ute. Fungerar tillsammans med Abisko Endurance 2 och Keb Endurance 2, för sig självt eller under en tarp.

 8. Fjällräven

  MESH INNER TENT LITE-SHAPE 3
  1 899 Kr
  Betala från 100 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv för fantastisk ventilation när du tältar i varmt/tropiskt klimat. Fungerar tillsammans med Abisko Lite 3 och Abisko Shape 3, för sig självt eller under en tarp.

 9. Fjällräven

  MESH INNER TENT LITE-SHAPE 2
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv för fantastisk ventilation när du tältar i varmt/tropiskt klimat. Fungerar tillsammans med Abisko Lite 2 och Abisko Shape 2, för sig självt eller under en tarp.

 10. Fjällräven

  MESH INNER TENT LITE 1
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Innertält i meshväv för fantastisk ventilation när du tältar i varmt/tropiskt klimat. Fungerar tillsammans med Abisko Lite 1, för sig självt eller under en tarp.

 11. CAFFLANO

  CLASSIC
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Portabel kaffebryggare. Nymalet och färskt kaffe var du än är. Kaffekvarn med ställbar malningsgrad. Metallfilter. Behållare med hällpip. Isolerad mugg med dricklock.

 12. PENDLETON

  NATIONAL PARK BLANKET TWIN

  2 399 Kr

  3 499 Kr

  Betala från 116 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  YELLOWSTONE
  BADLANDS

  Vävd ullfilt med fin och tät kvalité. 100 % virgin wool ger filten mjuk och exklusiv känsla. Perfekt att rulla ihop och ta med sig på utflykten, uteritten eller picknicken.

 13. Fjällräven

  ABISKO TARP LARGE
  2 599 Kr
  Betala från 123 Kr /månad med klarna

  PINE GREEN

  3,5x4,5 meters tarp i lätt, stark 40D nylonväv. Ett praktiskt tillbehör till tält eller mesh-innertält men fungerar också för sig självt som vindskydd.

 14. SWISS PIRANHA

  SNOW & SAND ANCHOR SET
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt, tåligt och mycket funktionellt sand- och snöankare. Gör det enkelt att sätta upp tältet eller ankra fast vindsäcken vintertid eller slå upp tältet sommartid i löst material och sand.

 15. Fjällräven

  POLAR ENDURANCE 3
  13 500 Kr
  Betala från 474 Kr /månad med klarna

  BURNT ORANGE

  Exceptionellt starkt tunneltält för vinterexpeditioner i arktiska förhållanden. Dubbla uppsättningar DAC-bågar, snökjolar och funktioner som förenklar tältlivet i extremt vinterklimat.

 16. Hilleberg

  ENAN 1000
  5 899 Kr
  Betala från 229 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Fantastiskt lätt och slitstarkt tält för soloturer under vår, sommar och höst. Det ger dig gott om utrymme, bra ventilation och är perfekt för dig som vill hålla vikten nere utan att tumma på kvalitet.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 13
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vi har tält och vindskydd för alla friluftsälskare, oavsett om du planerar att campa på en klippa en het sommarnatt och vill sova i ett välventilerande tält, eller om du är på vinterexpedition i arktiska förhållanden och behöver ett exceptionellt starkt och vindtåligt tält! Här hittar du även vindskydd, tarpar och extra tälttillbehör såsom tältgolv som utsätts för stor påfrestning, extra tältpeggar och tältpinnar m.m. så att du kan komplettera din nuvarande tältutrustning om det skulle behövas. Läs gärna vår tältguide där vi bjuder på matnyttig information och tips. Välkommen!