Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (14)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Kanotpaddling

    Att paddla kanot är en fin naturupplevelse där du tyst paddlar fram nära vattnet. En annan skön sak med att paddla kanot är att du kan ta med en hel del packning eftersom du inte behöver bära den själv. Hos oss hittar du gott om utrustning och kläder för paddling, både för den som ska sova ute i tält i flera dagar och den som är ute på en dagstur.

    Kanotpaddling & friluftsliv vid vatten

    Att paddla kanot, eller kanadensare som det egentligen heter, är inte så svårt. Kanadensaren är en stabil vattenfarkost där även barn och hundar kan få följa med. Tänk bara på att alla ska sitta ner i kanoten och bära flytväst, även vuxna. Packa gärna i drybags och vattentäta väskor eftersom du befinner dig nära vatten hela tiden. En kanot är stabil, men allt kan hända. Dessutom kan det börja regna och då ligger din packning ganska oskyddad. På många ställen kan du hyra kanadensare, vilket är skönt om du vill prova på eller bara är ute någon gång om året.

    Att välja mellan kanotpaddling & kajakpaddling

    Planerar du ett vattenburet äventyr men är lite osäker på hur du ska lägga upp det? Känns kajakpaddling spännande, men lite svårt att få till? Har du en hund eller små barn som vill med? Att paddla kanot är inte lika fartfyllt som kajak, men har många andra fördelar. En kanot kan du lasta med mer packning vilket gör det möjligt att ta med både en grill, ett stort och stabilt tält, kylväska med kall dryck och annat som sätter guldkant på äventyret. Du kan dessutom få plats med äventyrslystna barn och hundar i kanoten.

    Kanot, kajak eller kanadensare?

    Vad är egentligen vad? Egentligen är ordet ”kanot” ett samlingsnamn för kajaker och kanadensare. Vi har valt att använda ordet ”kanot” för kanadensare här, eftersom det är så de flesta använder orden. En kanadensare är, till skillnad från kajaken, öppen.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (14)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress