Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (15)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Kajakpaddling

    Kajakpaddling är en vattensport som kan utövas på flera olika sätt. Det kan användas som träning för att träna styrka och motion, nöjespaddling några timmar efter jobbet eller en längre kajaktur med tält. Att paddla kajak är inte helt lätt för den som är nybörjare, men man lär sig grunderna snabbt och det dröjer inte länge innan man får in tekniken. Använd flytväst och paddla bara på lugnt vatten. Hos oss hittar du utrustning och kläder för både nybörjare och de som har paddlat kajak länge.

    Kajakpaddling & friluftsliv

    Att ta sig fram med kajak är ett härligt och fartfyllt sätt att vara nära naturen. Se till att packa kajaken jämnt och packa gärna i drybags så att dina saker håller sig torra. Även om en kajak har täckt däck är det lätt hänt att det blir blött. Med en kajak kan du ta dig längre sträckor och kommer till öar och kobbar som kan vara svåra att nå på annat sätt. Det är också ett roligt sätt att upptäcka en ny stad på, om staden har bra vattenvägar. Stockholm är ett exempel på en stad som är populär att paddla kajak i, men även Stockholms skärgård. Om du ska tälta i Stockholms skärgård eller på liknande steniga platser rekommenderar vi att man väljer ett kupoltält som står stadigt på de flesta underlag.

    Att paddla kajak eller kanot

    Om du har svårt att välja om du ska paddla kanot eller kajak kan du fundera igenom några saker innan du väljer. Den stora skillnaden är att kajaken har täckt däck, vilket gör att dina tillhörigheter ligger skyddade på ett annat sätt. Däremot kan du inte ta med dig lika mycket. Du kan inte heller ta med dig små passagerare som hundar och barn i kajaken. En kajak är skönare att sitta i och är ett mer ergonomiskt alternativ för dig som paddlar. Det är lättare att få upp hög fart i en kajak än vid kanotpaddling och den är lättare att manövrera.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (15)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress