Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (13)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Resetillbehör

    Ska du ut på en längre resa? Kanske en backpacking, eller en vandring långt bort? Så härligt och spännande! Det är mycket att tänka på innan man åker och det kan kännas som att man vill ha med allt, men inte bära så tungt. Genom att tänka igenom din packning i god tid, provpacka vandringsryggsäcken eller resväskan noga och hitta smarta lösningar så blir både själva resan och aktiviteten vid slutdestinationen mer njutbar. Här har vi samlat massor av smarta prylar för dig som reser med flyg, tåg, båt, bil eller buss en längre sträcka samt bra utrustning för vistelse i varma klimat.

    Resetillbehör för flyget & tåget

    En lång tåg- eller flygresa kan vara stökig, speciellt om du reser med barn eller hund. Genom att vara förberedd kan både du och ditt sällskap koppla av på flyget eller tåget och komma fram utvilade. Håll koll på handbagagets mått & regler innan du packar och se till att använda en smidig väska som handbagage om du ska mellanlanda så att den är lätt att ta med sig. Här nedan har vi samlat en hel del smarta och roliga produkter som underlättar flygresan och tågresan, bland annat:

    • Packpåsar & Packkuber
    • Öronproppar
    • Sovmasker
    • Nackkuddar
    • Tags & etiketter

    Resetillbehör för vandring i varmt klimat

    Ska du resa till värmen? Eller vandra i Sverige under högsommar? Se till att vara klädd för vandring i varmt klimat och att du har den utrustning du behöver. Om du ska vandra utan tillgång på dricksvatten är det viktigt att du har en plan för hur du löser vattenreningen. Att ha vatten som går att dricka är livsviktigt, men det finns fler saker att tänka på för din och ditt sällskaps säkerhet. Ha alltid ett första hjälpen-kit med dig som är fyllt med det du kan behöva. Tänk också på att ha med dig myggmedel & myggnät. I många länder ger de inte bara besvärande bett eller jobbigt surr i tältet, utan sprider sjukdomar. Solens strålar är också viktiga att skydda sig mot, tänk på att ha med solskydd och solhatt som skydd mot solen.

    Läs mer
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (13)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress