Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kepsar & hattar barn

    Skydda ditt barn mot solens starka strålar med en skön keps eller en solhatt med högt UV-skydd. Små barn bär med fördel en solhatt som även skyddar nacken, medan en cool keps är mer trolig att få sitta på hela dagen om barnet är lite äldre. Tack vare det smarta snapback spännet växer kepsen med barnet. Hos oss hittar du ett väl genomtänkt sortiment av hattar och kepsar för bebisar, barn, junior.

    Kepsar & hattar för barn för friluftsliv

    De allra flesta barn älskar att vara ute oavsett väder och genom att skydda ditt barn från väder och vind kan det leka utomhus länge. En keps är en tuff accessoar som de flesta barn gillar att ha på sig, speciellt om de är så sköna och snygga som till exempel The North Face kepsar. Här hittar du bland annat kepsar i mesh för bra ventilation under riktigt varma dagar. Lemmel Även under regn vill barnen vara ute och då är det skönt att komplettera dina regnkläder barn med en regnhatt (eller sydväst som det också kallas). Tretorns sköna regnhatt i vindtätt och vattentätt material har fleece på insidan och öronlappar, vilket gör den lika skön som en mjuk mössa barn.

    Hattar för barn & bebisar från kända märken

    Små barn och bebisar har med fördel en mjuk solhatt av bucket modell med högt UV-skydd. Hatten skyddar både huvud, ansikte, nacke och öron effektivt när barnet leker vid strandkanten. Välj gärna en modell med hakrem som håller hatten på plats. Hos oss hittar du sköna, fina, vändbara Patagonia hattar med breda brätten av slitstark återvunnen polyester med SPF50+, perfekt för sommarens soligaste dagar. Här hittar du också snabbtorkande badkepsar. Kom ihåg att komplettera med solskydd och badkläder barn med högt UV-skydd.

    Kepsar & hattar för barn i många storlekar

    Många barn tycker inte om att ha något på huvudet, men chansen ökar om det är en keps eller hatt som är skön och sitter bra. En keps eller hatt som är förs stor tenderar att halka ner över ögonen, eller tappas någonstans. Se till att du hittar rätt storlek och modell till ditt barn. Hos oss hittar du massor av storlekar. Här finns till bebisar, 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år och junior. Tack vare resår eller snapback spänne på många av våra kepsar kan du själv reglera så att kepsen sitter skönt på barnet. Dessutom är det bra att kunna ha kepsen i flera år.

    Kepsar & hattar för barn hos Naturkompaniet

    Självklart vill vi att alla små äventyr ska kunna vara ute oavsett väder. Här är några exempel på vad du kan hitta bland kepsar och hattar för barn i vårt sortiment:

    • Enfärgade kepsar. Välj bland grön, beige, svart, blå, rosa, vit och många fler
    • Snygga modeller som passar alla aktiva killar, tjejer som älskar att vara utomhus
    • Sportiga, välventilerade och snabbtorkande kepsar som sitter på ordentligt. Passar till exempel pojkar och flickor som spelar fotboll och är ute i många timmar på en fotbollsplan utan skugga
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress